Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Čestní členové

Čestní členové
Petra Kučerová 7.5.2016 3045x

Sjezd záchranných brigád kynologů je vrcholným orgánem celého svazu záchranných brigád kynologů a je svoláván jednou za pět let. Účastní se ho stávající vedení svazu, delegáti, kteří jsou schváleni na členských schůzích jednotlivých brigád a pozvaní hosté. Už z těchto skutečností vyplývá jeho vážnost a důležitost. Jedním z bodů je ocenění navržených členů za jejich odvedenou práci pro SZBK. Za Jihočeskou záchrannou brigádu kynologů toto ocenění a zároveň čestné členství obdrželi, dne 30.4.2016 ve Chbanech u Žatce, pan Jaroslav Flíček a paní Milena Kubová. Oba patří do Jihočeské záchranné brigády kynologů několik desítek let oba se svými psy dosáhli nejen vysokých sportovních výsledků, ale také se účastnili mnoha praktických nasazení. Celý kolektiv Jihočechů si jejich odvedené práce velice váží a přeje jim především pevné zdraví a ať si dál na Spáleništi užívají pohodu jak se svými dvounohými, tak i čtyřnohými přáteli.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Ukázka pro příměstský tábor

    V pondělí 21.8.2023 proběhla již tradiční ukázka práce záchranných psů pro příměstský tábor v Českých Budějovicích. V parku Stromovka jsme se sešli s 26-ti ...

    Ukázky

    Krajské kolo Ceny Ď

    21. 5. 2012 proběhlo, v Hotelu Bílá růže v Písku, krajské kolo Ceny Ď pro Jihočeský kraj. Cena Ď neboli dík (děkování) je projektem, který se jako jediný snaží ...


    Týdenní výcviky

    Zkušený kynolog ví, že dobře vedený týdenní výcvik je s běžnými návštěvami cvičišť nesrovnatelný především v systematičnosti postupů.


    Tropické sutiny

    V sobotu 8. 7. využili Jihočeši nabídku sutinového tréninku v nových neokoukaných prostorech bývalého lihovaru v Košeticích.

    Výjezdní tréninky