Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dva tituly mistra sportu

Počátek roku 2017 se nesl ve znamení nejvyšších ocenění. Na návrh výcvikář SZBK ČR Ms. Viléma Babičky udělilo prezidium SZBK ČR dvěma jihočeským psovodkám, Janě Šmídové a Kateřině Sojkové, titul mistra sportu.


Dva tituly mistra sportu
Kateřina Bezděková 31.1.2017 2355x Ocenění

Po Michalu Svobodovi, který mistrovskou třídu získal v loňském roce, tak rozšířily řadu sedmi Jihočechů s nejvyšším záchranářským titulem. Jedná se o vrcholové kvalifikační ocenění ve sportovní záchranářské kynologii, jež je udělováno psovodům SZBK ČR za mimořádný výsledek (vítězství v českém či mezinárodním mistrovství záchranných psů). Je to další významný počin, který potvrzuje výcvikové kvality Jihočeské záchranné brigády kynologů.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Stojí to za to

    IZS, Policie ČR, Hasičský záchranný sbor ČR, Jihočeský kraj, Skupina ČEZ, obec Přední Výtoň, Brit, to je jen slabý výčet partnerů JČZBK, jejichž spolupráce a ...

    Ocenění

    Statečné psí srdce

    Ocenění v anketě Statečné psí srdce získalo za loňský rok pět psů. Cenu si zasloužili záchranou lidských životů nebo pomocí nemocným.

    Ocenění

    Kynolog roku 2016

    Poslední únorovou sobotu jsme se zúčastnili vyhlášení již šestého ročníku ankety Kynolog roku, která oceňuje lidi, kteří stojí za sportovními výkony psů.

    Ocenění

    Ocenění spolupráce

    V sobotu 11.5.2019 při slavnostní příležitosti vyhledání sochy Sv. Jana Nepomuckého ve vodní nádrži Lipno, předal šéf Vodní záchranné služby ČČK v D. ...

    Ocenění