Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Hejtman děkuje

Mezi absolutní priority Jihočeské záchranné brigády kynologů rozhodně patří spolupráce se složkami IZS a s Krajským úřadem Jihočeského kraje.


Hejtman děkuje
Jaroslav Sedlák 13.9.2011 12695x Vítězové

V prvé řadě je již celou řadu let naprostou samozřejmostí nejen vykrývání všech požadavků organizací začleněných v IZS o pomoc při pátrání po pohřešovaných osobách, ale rovněž i v situacích, které nepatří mezi krizové. Jedná se o veřejně prospěšné nebo propagační akce a jednou z nich je například i Den otevřených dveří Krajského úřadu Jihočeského kraje, kterého se pravidelně všechny složky IZS zúčastňují. V návaznosti na její průběh obdržel vedoucí JČZBK z odboru kanceláře hejtmana dopis:

Vážený pane vedoucí,

dovolte, abych Vám poděkoval za Vaši aktivní pomoc při zabezpečení "Dne otevřených dveří" Krajského úřadu Jihočeského kraje, který se konal 7. září 2011. Zároveň bych Vás chtěl požádat o poděkování Vašim kolegům, kteří se podíleli na ukázkách činnosti složek Integrovaného záchranného systému. Prezentace IZS patřila k nejvyhledávanějším expozicín uvedené akce.

Děkuji a těším se na další spolupráci, s pozdravem ing. Milan Nebesář, vedoucí odboru

Uvolnění na akce tohoto typu je pro dobrovolníky o něco složitější, protože ten den účasti jde na úkor vlastní dovolené nebo jiného volného času. O to více potěší uznání a upřímně míněné poděkování. Skupinka členů JČZBK, která se po celý den věnovala návštěvníkům akce, si ho jistě právem zaslouží.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Vodní hry

    Ukázky pro veřejnost jsou z hlediska popularizace kynologie a záchranářského výcviku velmi přínosné, zejména při akcích, kdy jsou záchranářští psi v přímém ...

    Vítězové

    Dřina stmeluje

    Že "všechno špatné je k něčemu dobré" je dávno známá pravda, kterou potvrdila i jednodenní úklidová brigáda zaměřená především na opravy a úklid cvičebních ...

    Vítězové

    Stříbro na ČP ZTV3

    Neúnavná Brigitta se svým psovodem Pavlem Trollerem obhájila druhé místo na Českém poháru plošných prací dle nejvyšší teréní zkoušky ZTV3 mezi domácími ...

    Vítězové

    Svaz oslavuje výročí

    Oslava dvacátého výročí založení Svazu záchranných brigád kynologů ČR proběhla v sídle prezidenta svazu v severočeském Žatci v sobotu 20. března 2010.

    Vítězové