Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Kvalifikace v sutinách

Na kvalifikaci pro mistrovství republiky, Český pohár ZZP, vyrazili do Prahy i Jihočeši. Nevedli si rozhodně špatně, cílevědomá letní příprava se jim rozhodně vyplatila.


Kvalifikace v sutinách
Jaroslav Sedlák 6.9.2010 14291x

Speciály se odehrávaly v terénech loňského mistrovství v Hlubočepech, prakticky v téměř nezměněné podobě. Pro necelou dvacítku účastníků byl hlavní cíl umístit se do desátého místa, což zaručovalo splněnou kvalifikaci pro finále mistrovství České republiky záchranných psů. V celkové bilanci si nejlépe vedl mladý hnědý flat Noróo z Vlčích luk Michala Svobody, který získal nejen Český pohár, ale i putovní pohár Memoriálu Petra Staňka. Další Jihočeška Hana Klímová skončila na třetím místě se splněným limitem zkoušky ZZP3, který byl jejím jediným cílem účasti, protože kvalifikována pro mistrovství byla již z loňského roku. Spokojenost s výsledkem přinesla i další umístění: 5. Václav Kučera a 7. Kristýna Sedláková se rovněž spolehlivě kvalifikovali do finále. Takže pořadatelská sestava jubilejního 30. mistrovství byla oslabena o další tři členy, protože právě JČZBK je pořadatelem této vrcholné akce roku 2010. A úkolů pro splnění bezchybného průběhu soutěže je ještě více než dost, vždyť do 30. mistrovství ČR ZP zbývá necelý měsíc.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Trénink na ledu

    Mrazivé dny připravily krásně podmínky k tomu, abychom mohli využít nabídku od kolegů z VZS Dolní Vltavice a zatrénovali si opět po roce záchranu z ledu.

    Výjezdní tréninky

    Náročné laviny

    Přestože na většině území ČR se střídalo lednové počasí ve všech myslitelných formách, místy až metrová sněhová pokrývka proměnila okolí základny ...

    Nezařazeno

    LVT den 5. - Díky chlapi!

    Páteční den byl plný oprav a údržby nejen budovy Spáleniště, ale především trenažeru. Klobouk dolů především před pánskou části osazenstva, kteří ve ...

    Spáleniště

    Důstojný mistrák

    O náročnosti vrcholných soutěží svazu asi není pochyby. Nesmí být ale neúměrná k typu zkoušky podle které probíhá.

    Závody a soutěže