Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Láska je láska

"Milujte se a množte se..." zpívá pan Werich a i v právě končícím roce se mnozí snažili.


Láska je láska
Jaroslav Sedlák 3.12.2009 16484x

Rok pomalu končí a asi už nikdo z brigády nestihne svůj vztah posvětit posvátným svazkem manželství. Avšak i v roce 2009 byly dva naše páry velmi aktivní i v tomto směru, takže z Katky Boškové se jedním rozvážným "ano" stala paní Hrkalová a z Petry Vlkové paní Kučerová. Takže našim svobodným chlapcům již nezbývá než zamáčknout slzu lítosti a smířit se s osudem, že s Katkou a Péťou už mohou nadále pouze kamarádit. Hlavně to však znamená, že jim i jejich partnerům ze srdce přejeme nikdy a ničím nerušenou tu "nádhernou symbiózu dětského smíchu a štěkotu psů..." a ať jim "na řasách uvízne lehounká pavučinka štěstí".


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Trénink na ledu

    Mrazivé dny připravily krásně podmínky k tomu, abychom mohli využít nabídku od kolegů z VZS Dolní Vltavice a zatrénovali si opět po roce záchranu z ledu.

    Výjezdní tréninky

    Ukázka u Bagru

    Další hezké setkání ...

    Ukázky

    Spálko už zimní

    Ledovým příkrovem paralyzovaná Praha nebo České Budějovice se rázem ocitly v naprostém kontrastu s nádherně prosluněným Spáleništěm.


    Krkonošské laviny

    V posledním březnovém týdnu probíhal na Luční boudě v Krkonoších každoroční kurs výcviku lavinových psů pořádaný Horskou službou ČR.