Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

MISTROVSTVÍ ČR

První říjnový víkend pravidelně patří vrcholovému závodu - Mistrovství ČR záchranných psů.


MISTROVSTVÍ ČR
Bára Andělová 12.10.2017 3230x Závody a soutěže

Tentokrát se pořádání zhostila Jihomoravská brigáda a to přímo skvěle. Organizace klapala od začátku do konce.  Na slavnostní páteční nástup i sobotní vyhlášení vítězů doprovodili všechny závodníky mladí Jihomoraváci v krojích. Originální, a skoro se dá říci tradiční, byl i způsob přesunu závodníků se psy na terény vrtulníkem. Užili si ho jak startující, tak i přihlížející diváci. Sobotní večer pak patřil oslavě a společné zábavě, tanci a zpěvu za doprovodu country kapely.

Za naší Jihočeskou brigádu se zúčastnilo šest psovodů Pavel Troller s Brigittou, Katka Hrkalová se Sambou,  Michal Svoboda s Norisem, Jitka Tomanová s Xentou, Radek Anděl s Artušem a Jindra Pajer s Ammy. Některým se dařilo lépe, některým štěstí přálo méně. Obtížnost celého závodu byla poznat z výsledků, kdy nikdo nesplnil limit obou speciálních prací. Vítězství a velké gratulace nakonec patřily vítězkám - Evě Klemšové a její labradorce Kiře, které titul obhájily.  

Celé dva dny strávené na jihu Moravy s ostatními kamarády záchranáři byly velmi příjemné a atmosféra celého závodu byla opravdu přátelská. 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články