Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nenávist graduje

Ať už se jedná o kohokoli, jen absolutně odporná stvůra může ublížit psovi s úmyslem co nejvíce ranit majitele.


Nenávist graduje
Jaroslav Sedlák 6.9.2013 3650x

Před nedávnem vypukla jakási aféra s inzerátem zlatých retrívrů, honosících se záchranářskými zkouškami, které níkdy nesložili. Bez komentáře a jakýchkoli emocí jsem zveřelnil vysvětlující dopis majitelky těchto fen. Po uplynutí několika dní zveřejňuji opět bez komentáře její další dopis s popisem doslova šokujících událostí.

Dobrý den. 
Před pár dny jsem Vám telefonovala a vysvětlovala celou záležitost kolem naší fenky Calisty. 
Vše se vysvětlilo a vy jste byl tak  ochoten, že jste to i uveřejnil na vašich web. stránkách. Bohužel na fb probíhala neskutečná kampaň proti nám. I o tom jsem vás informovala. Vím, že do toho jste neměl možnost zasáhnout.
Deaktivovala jsem fb, ale ti lidé nepřestali a udělali ten nejhorší zločin! Otrávili nám Akima a Calistu! Umírali v krutých bolestech, křečích, krev jim tekla ze všech otvorů na těle. Myslela jsem, že záchranáři mají zachraňovat... Neprovedla jsem takový zločin, aby bylo nutné mě takto potrestat.
Celou věc jsem nahlásila na policii. V pondělí odešel můj manžel do nemocnice a v pondělí vše začalo. Za pár dní na to udělali toto. Mám obrovskou ránu v srdci a opravdu se jim podařilo, že trpím.
Chtěla jsem Vám přesto poděkovat za důvěru a podporu, kterou jste mi poskytnul. Děkuji za vše! Pokud byste i toto třeba zveřejnil na vašich stránkách, budu vděčná. Přikládám i foto psů, kteří si podle nich zasloužili zabít.

Na shledanou Andrea Bohdálková

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Bohemia Cup WB 2010

    Kvalifikační Bohemia Cup ve vodních pracích plánovaně ukončoval týdenní červencový kurs zaměřený na práce psů ve vodě a s cadaverem.


    Konečně jsme se dočkali

    Po vynucené ,,covidové´´pauze, kdy mohli být pouze soukromé nebo jednodenní tréninky se jihočeši dočkali a mohli konečně uspořádat soustředění na Spáleništi.

    Nezařazeno

    Prezidentské tropy

    Tradiční Pohár prezidenta v sobotu 4.6.2011 v Žatci připravil účastníkům pracovní podmínky vpravdě pekelné výhně.


    Pohřebiště favoritů

    Asi tak by se dal nazvat Intercup Humanity 2013, uspořádaný Pražskou brigádou v kouzelném prostředí vltavského kempu na Živohošti.

    Závody a soutěže