Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Pátrání po pohřešované seniorce

V neděli 12. března se pět dvoučlenných týmů (psovod / navigátor) z řad JČZBK přesunulo brzo ráno do Velkých Popovic, aby pomohlo při pátrání po ztracené seniorce.


Pátrání po pohřešované seniorce
Jana Šmídová 14.3.2017 3624x Zásahy

O spolupráci nás požádala ZBK Praha, která byla kontaktována Policií ČR. ZBK Praha sestavila dalších 8 týmů. Sraz účastníků byl v místní sokolovně, která zároveň sloužila jako zázemí po celou dobu akce. Po základním seznámení s profilem hledané osoby a nahráním mapy do GPS, bylo zahájeno celodenní sektorové prohledání okolí obce. Všem zúčastněným velmi děkuji za osobní nasazení. ZBK Praha děkujeme za pozvání a věříme, že vzájemná přínosná spolupráce bude nadále pokračovat. Vždyť již za měsíc nás čeká společný trénink v Schönebenu nebo společný vodní trénink na Slapech v Nové Živohošti.

Právě ochota ke vzájemné spolupráci je v záchranařině velmi důležitá a přínosná pro všechny. Jednak se dají spojit síly, jako v případě nedělního rozsáhlého hledání, hlavně se ale vždy dá poučit z toho, jak to dělají jinde, nikdo na světě nesnědl všechnu moudrost.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Anička stále nezvěstná

    Neustávající pátrací akce mnoha desítek policistů po devítileté Aničce Janatkové se přes každodenní úsilí stále nesetkávají s úspěchem.

    Zásahy

    Úterní vyhlášení BoPo

    V úterý 29. 8. 2017 nás krátce po 14:00 hodině odpoledne kontaktovala Policie ČR s žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě trpící Alzheimerovou ...

    Zásahy

    Praxe prioritou

    Kvalita psů, psovodů a schopnost jejich okamžitého nasazení jsou hlavními parametry v posuzování síly kolektivů kynologických záchranářů.

    Zásahy

    Mlýn dosloužil

    Ještě se rok 2013 nerozběhl a trhosvinenská policie žádá pomoc kynologů při prohledání sutin domu, který se v časném ránu sesul.

    Zásahy