Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Pozitivní účtování

Celý uplynulý týden a víkend se u jihočechů nesl ve znamení zkoušek a tudíž zúčtování tréninkové píle ...


Pozitivní účtování
Jana Šmídová 10.7.2017 3554x Zkoušky

V horkém letním úterý nastoupili na zkoušky ZTV2 Radek Anděl a Ártů z Andělského dvorku. Artuš potvrdil, že plochy jsou jeho dominantou. Pouze dvoum psovodům se podařilo obhájit limit zkoušky. Artušův celkový zisk 175 bodů za speciální cvik je právoplatně pasuje na postup na plošné hasičské atesty :-)

Ve čtvrtek úspěšně pokračovala se skvělým bodovým hodnocením Katka Hrkalová se Sambou Warrior Soul na zkouškách ZVP2. Splnění zkoušky na výborně předurčuje tuto dvojici k nástupu na Český pohár vodních prací, který bude probíhat na konci července. Věříme, že razantní Samba se rozhodně neztratí.

Přestože nám bylo několikrát podsouváno, že vodní práce se nadále u jihočechů dělat nebudou a další podobné nesmysly, opak je pravdou. Sobotní zkoušky ZVP1 potvrdili zvýšenou úroveň v této disciplině. Všech šest účastníků splnilo bez sebemenšího zaváhání limit zkoušky, kdy se bodové hodnocení pohybovalo ve známce výborně a velmi dobře. Dle slov rozhodčího Michala Svobody bylo potěšující, že všichni psi ochotně plnili speciální cviky a nebyl jediný, který by byl nesplněn!!!

Za úspěšnou akcí stojí bezesporu i ochotní pomocníci. Velký dík patří Standovi Maškovi na místě lodníka a obětavé Saše Kemenyové. Je důležité si umět pomáhat a díky dlouhodobě dobrým vztahům se ZBK Praha, nebyl problém si při zkouškách vypomoci.

Přípravu z tréninků ze Slap, Itálie a Dolní Vltavice je potřeba co nejvíce zužitkovat, okamžitě se tedy přihlásila téměř celá sestava účastníků na navazující zkoušky ZVP2, které budou probíhat jako doplňková kategorie Českého poháru. Závěrem už stačí jen poděkovat všem a popřát hodně štěstí do dalších akcí. Věřím, že i nadále bude následovat pozitivní účtování :-) 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohárové zkušenosti

    Do 31. mistrovství ČR záchranných psů je podle výsledků 2010 nominováno devět psovodů jako první polovina startovního pole.

    Zkoušky

    Lavinové zkoušky

    Rok 2011 je v kontrastu s loňskými přívaly sněhu pro tréninky a bilancování práce lavinových psů poměrně dost nepříznivý.

    Zkoušky

    Zkoušky záchranářské způsobilosti

    V neděli 21.10.2018 složila Nika z Lantíkova a Ben Hasan Karlovarské prameny svou první záchranářskou zkoušku ZZZ a započali tak snad slibnou kariéru v jihočeské ...

    Zkoušky

    Netolický pohár

    Tradičně velmi dobře uspořádaný netolický Pohár chovatelské stanice Eciloten v těsném sousedství motokrosového závodiště přinesl v ročníku 2010 vítězství ...

    Zkoušky