Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Úterní vyhlášení BoPo

V úterý 29. 8. 2017 nás krátce po 14:00 hodině odpoledne kontaktovala Policie ČR s žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě trpící Alzheimerovou chorobou.


Úterní vyhlášení BoPo
Jana Šmídová 1.9.2017 3084x Zásahy

Obratem byl sestaven 8-mi členný tým skládající se z 6-ti psovodů a 2 pomocníků. Všichni oslovení obratem opustili svá zaměsnání, naložili do aut psy a přesouvali se na místo určeného srazu v Šindlových Dvorech. Ještě před dosažením cíle jsme byli informováni, že pohřešovaná osoba byla úspěšně nalezena.

Děkuji všem osloveným kolegům, kteří byli ochotní a schopní okamžitě reagovat na tuto výzvu a připojuji se k poděkování vedoucího brigády Zdeňka Čmejrka: "Děkuji všem za rychlý přístup k vyhlášení "bojové pohotovosti". Je vidět, že naši práci neděláme zbytečně"!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Smrtící Lipno

    Lipno dokáže být nebezpečné ve všech ročních obdobích. I letní romantická projížďka po jezeře se může rázem změnit v obrovské drama.

    Zásahy

    Tragické deprese

    Ve zcela netypickém průběhu zimy letošního ledna je hladina Orlické nádrže pátracím člunům k dispozici, přestože Lipno hlásí 10 cm ledu.

    Zásahy

    Ničivé tornádo

    Ve čtvrtek 24.6.2021 postihlo jižní Moravu nebývale silné tornádo, které po sobě zanechalo nepředstavitelnou spoušť, škody na majetku, ale bohužel také škody na ...

    Zásahy

    Pátrání u Nižboru

    V sobotu 8.2.2020 odpoledne bylo vyhlášeno pátrání IZS po pohřešované osobě v okolí městečka Nižbor na Berounsku.

    Zásahy