Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vánoční Hluboká

Předvánoční akce na většině cvičišť připomínají spíše aprílové než seriózní výcviky. Podstatou ale je pohoda a únik z vánočního shonu.


Vánoční Hluboká
Jaroslav Sedlák 23.12.2012 4366x

Alespoň tak je pojata zásluhou hlubockých pejskařů i činnost jihočeských záchranářů. Každoroční boj o vánočního kapra byl letos obohacen zásluhou zvučných jmen významných zahraničních sponzorů o ceny za sedmimístné hodnoty. Věcné výhry tak potěšily nejen soutěžící z řad nezaměstnaných, ale i některé méně úspěšné podnikatele. Jak je na fotografiích zřejmé, kromě čestného titulu Nejúspěšnějšího krtkobijce byly všechny výhry velmi praktického charakteru. Podle očekávání jej získal ředitel soutěže Zdeněk Čmejrek, přestože na něm byla patrná obrovská únava z celoročního boje proti tomuto neúnavnému škůdci cvičiště. Nepříjemným paradoxem vyhrála hlavní výhru  - několikamístný přívěs - zkušená závodnice Milena Kubová, které tak nastala obrovská starost, jak volné boxy v přívěsu co nejdříve zaplnit. Zato o 2. cenu - obytný bicykl - byl sveden nelítostný boj mezi všemi 17 účastníky tohoto vrcholného závodu sezóny. Žádné starosti nedělala 3. cena - balíček euro bankovek, jejichž využití si dokázal každý ze psovodů velmi lehce představit. Smažený kapr s výborným salátem a ochutnávka vzorků vaječného koňaku, které byly souběžnou soutěží zejména pro doprovody psovodů, pak uzavřely pohodovou akci, která je již tradičním zakončením výcvikové sezóny na Hluboké. Přáním společného setkání ve zdraví opět za rok pak předseda pořadatelského cvičáku akci ukončil.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Další úspěšně složený ATEST

    Včera rozšířil řady úspěšných atestantů Pavel Troller a jeho berňačka Brigitte Bona Fornax.

    Atesty MV

    Bohemia Cup FL

    Po neúspěšných výsledcích kategorií FL posledních let na Mistrovství světa probíhá v podstatě celosvětová analýza plošných prací.

    Zkoušky

    Výroční členská schůze - 4.1.2015

    Po schválení programu členské schůze, došlo k přijetí 7 nových členů z řad čekatelů. Protože letošní rok je rokem volebním, proběhla volba volební komise a ...


    Konečně zima

    Naplánovaným termínem svého lednového lavinového soustředění se jihočeská brigáda šťastně trefila do začátku opravdové zimy.

    Soustředění