Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vítané happyendy

Bezútěšné hledání některých pohřešovaných osob je po hodinách marné práce kynologů určitě frustrující. O to vítanější je každý zásah s pozitivním zakončením.


Vítané happyendy
21.10.2010 14369x Zásahy

V souvislosti s bezútěšným hledáním již několik dní pohřešované Aničky v Praze působí jako balzám zpráva o dobrém konci pátrání po starém muži z Mladého u Českých Budějovic, nalezeného po čtyřech dnech v nepochopitelně vzdálené lokalitě, podchlazeného a v kritickém zdravotním stavu, ale živého. Vydatnou injekci optimismu do žil vlévá rovněž záchranářům po dvou dnech pátrání objevení školačky z Českých Budějovic, jejíž pohřešování v podobnosti s pražskou Aničkou působilo pro zasvěcené více než děsivě. Rozhodně není žádnému ze záchranářů - kynologů líto mnoha hodin stráveného času při prohledávání  celé řady podezřelých míst, pokud jejich konečný výrok zní "bez nálezu". Znamená totiž stále, že naděje na záchranu života hledané osoby ještě definitivně nevyprchala. Stejný verdikt je potěšující i při prohledávání požářiště rodinného domku. Znamená totiž, že žádný z možných obyvatel prohledávaného domu se zde v noci nenadýchal dusivých zplodin a neskončil svůj život v plamenech. Říjnové pátrání v požářišti suchovrbenské vilky bylo o to obtížnější, že dům byl doslova přecpán nejrůznějšími věcmi a pytli s různými odpadky. Strašidelná vlastnost některých starších lidí přinášet domů vše, k čemu se levně dostanou, přináší ve všech směrech obrovská rizika. Vznícení je pouze jedním z nich. Prohledání bez nálezu je však samozřejmě i v tomto případě vítaným happyendem...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Skoro vánoční pátrání

    Ještě tři dny před Vánoci jsme byli vyzváni ke spolupráci při velké pátrací akci.

    Zásahy

    Anička stále nezvěstná

    Neustávající pátrací akce mnoha desítek policistů po devítileté Aničce Janatkové se přes každodenní úsilí stále nesetkávají s úspěchem.

    Zásahy

    Mlýn dosloužil

    Ještě se rok 2013 nerozběhl a trhosvinenská policie žádá pomoc kynologů při prohledání sutin domu, který se v časném ránu sesul.

    Zásahy

    Zřícený dům v Domažlicích

    Ve čtvrtek 18. května 2017 v 18:52 hodin obdrželo operační středisko informaci o tom, že se v Domažlicích nad autobusovým nádražím sesunula budova. Okamžitě ...

    Zásahy