Akční Spálko s rozhodčími

Výcvikové centrum Spáleniště i pro tentokrát akcemi praskalo ve švech. To ovšem jihočechům nedělalo žádný problém a s vervou se vrhali do každičkého úkolu. Brigáda, " Dušičkový pohár " i školení rozhodčích, to vše se muselo vejít do našeho soustředění. Listopadové počasí si s námi hrálo od deštivého mrholení, přes prudký déšť až po romanticky sněhový den jako od Lady.


Akční Spálko s rozhodčími
Katka Hrkalová 22.11.2022 414x Soustředění
Ve čtvrtek dopoledne proběhla lehoučká brigádička v podobě kácení stromů pro lepší průjezd do trenažeru,  řezání a skládání dřeva do zásoby a nemohla bych neupozornit na naši nejoblíbenější činnost a tou je přenášení palet z místa na místo. Odpoledne patřilo našim parťákům v podobě výcviku v trenažeru.
Pátek proběhl ve znamení tréninku a přípravy terénů na "Dušičkový pohár". Perfektně připravené terény, založené cadavery pro závody, ovšem narušil neustále padající sníh, který krajinu zasypal souměrnou pokrývkou sněhu a tím znemožnil regulérnost, takže  závod musel být zrušen. Závodníky ovšem neodradilo počasí a využili připravené terény pro velmi příjemný a poučný trénink.
V sobotu odpoledne se začali sjíždět rozhodčí na školení, které vypuklo v 16 hodin a trvalo až téměř do půlnoci. Přípravy a samotného školení se zhostila výcvikářka SZBK ČR Lucka Dlouhá s pomocnou rukou Katky Staňkové a Pavla Trollera. Zúčastnili i čtyři adepti se  zájmem na post rozhodčího.  Školení se první den vedlo v duchu teorie či různých připomínek ke zkušebnímu řádu. Druhý den se pokračovalo v praktických ukázkách, kdy jako posuzovaní a figuranti byli z našich řad. V mezičase probíhalo vystěhovaní kanceláře, která se připravovala na malování a menší úpravy.
Jsem přesvědčená, že všechny akce klaply na jedničku a tím chci poděkovat naprosto všem,  kteří se na nich podíleli jakýmkoliv způsobem.