Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Andělský Pohár města Hluboká 2019

V sobotu 28.9.2019 se konal již 28. ročník závodu o Pohár města Hluboká nad Vltavou. Závodníky při nástupu přivítal místostarosta města ing. Pavel Dlouhý, který jim popřál hodně štěstí v boji o Pohár města.


Andělský Pohár města Hluboká 2019
7.10.2019 2138x Závody a soutěže

Po úvodním nástupu následovala poslušnost všech závodníků, kterou posuzovala Lucie Dlouhá a hosp. Jarka Machulková. Hlavní rozhodčí Zdeněk Čmejrek posuzoval výkony dvanácti závodníků v již tradičním objektu Vývarky. Druhý terén prověřil psovody a jejich parťáky v objektu Hlubocké pily, jejíž provoz otestoval jak ovladatelnost psů, tak i taktické dovednosti psovodů. Z dvanácti závodníků se podařilo splnit limit zkoušky ZZP1 pouze čtyřem z nich.

V letošním závodě o Pohár města Hluboká nad Vltavou se na 1. místě umístila borderka Nika z Lantíkova s Bárou Andělovou (JčZBK). Na poslušnosti si vybojovaly 93 bodů, ve speciálech 191 bodů, celkem tedy 284 bodů.

Na druhém místě se umístila s celkovým počtem 277 bodů Pavlína Tláskalová se zlatým retrieverem Brayen Kendy Gold (ZBK Ústeckého kraje), na poslušnosti získali 88b a ze speciálů 189 bodů.

Třetí místo vybojovali Claire Murat a Rosťa Houška (JčZBK), kteří s 96 body měli nejlepší poslušnost závodu, ze speciálů získali 167 bodů, celkovým počtem 263 bodů.

Na čtvrtém místě se umístily Natty Bohemia Jewellery a Jana Martínková (ZBK Libereckého kraje) s celkovým počtem 243 bodů, na poslušnosti 95b a ze speciálů 148 bodů.

Za Jihočechy o Pohár bojovaly ještě Jana Šmídová s Alex z Maxoviny, které se umístily na 5. místě a o čtyři body jim utekl limit, s celkovým počtem 253 bodů (speciály 187b, poslušnost 66b). Šesté místo získali Iva Strouhalová s Pandurem Warpeco a dvanácté místo obsadili Pavla Pátková a Dior Bariguard Designer. Velké díky patří všem jihočeským pořadatelům, zejména ochotným figurantům, vedoucím terénů, a zkrátka každému, kdo se podílel na hladkém a pohodovém průběhu letošního závodu.

DĚKUJEME


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články