Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Ať to klape ...

... to přijeli popřát členové JČZBK kamarádovi Honzovi Wimmerovi.


Ať to klape ...
Petra Kučerová 21.10.2018 2046x Šťastné novinky

Ten totiž právě 20.10.2018 začal novou - ženatou  etapu svého života se sympatickou Jarkou Novou. Oba holdují vodní záchrance, slavnostní den se tedy bez vody v Dolní Vltavici nemohl obejít, obřad na přívozu byl více než příznačný.  

Vedoucí JČZBK Zdeněk Čmejrek přál novopečému páru hlavně štěstí a po předání symbolického daru dostal Honza na krk dosti robustní kožený obojek ze známkou JČZBK, k němuž bylo připoutáno dosti tenké červené vodítko, které dostala do rukou nevěsta Jarka. 

Závěrečný štěkot chlupáčů určitě zajistil, že Honza  a Jarka budou šťastní ... to vám, milí novomanželé, ze srdce přeje celá JČZBK.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Silvestrovské soustředění

    Již téměř tradičně se scházíme na Spálku pár dní před Silvestrem, abychom společně v kruhu blízkých přátel oslavili příchod Nového roku.

    Nezařazeno

    Nezapomeneme!

    Právě dnes rodina doprovází, na jeho poslední cestě, Ms. pana Vladimíra Kuchtu... Houževnatost, nadhled a vtip. Právě tak si budou Jihočeši pamatovat prezidenta ...

    Nezařazeno

    Náročné laviny

    Přestože na většině území ČR se střídalo lednové počasí ve všech myslitelných formách, místy až metrová sněhová pokrývka proměnila okolí základny ...

    Nezařazeno