Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Atestace prodloužena!

Jitka Tomanová spolu se svou Xentou Aritar Bastet prodloužily platnost sutinových atestů o další dva roky, stejně jako Zdeněk Čmejrek a jeho Omaha z Vtelenských polí, kterým se to podařilo o 14 dní dříve.


Atestace prodloužena!
Jana Šmídová 9.10.2018 4331x Atesty MV

Zatímco Spáleniště žilo o víkendu 5. - 7. 10. 2018 Mistrovstvím republiky záchranných psů, vydala se Jitka Tomanová se svou věčně připravenou fenkou německého ovčáka Xentou Aritar Bastet znovu obhájit sutinové atesty MV do brněnského Ergonu. Xenta v tom Jitku rozhodně nenechala a potvrdila, že je i na další dva roky připravena být použita k zásahu v případě potřeby. Spolu se Zdeňkem Čmejrkem a jeho Sherry tak dokázali vrchovatou měrou naplnit výcvikový směr, který razí Jihočeská záchranná brigáda. Je potěšitelné, že už dnes mají v rukou přihlášky k atestům další členové brigády a doufáme, že řady atestovaných psovodů se pro příští rok mnohonásobně rozšíři.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Úspěšný rozvoj spolupráce s IZS

    V uplynulých týdnech se členové JČZBK zúčastnili několika akcí, na kterých došlo k dalšímu prohloubení spolupráce s hlavními složkami Integrovaného záchranného ...

    Atesty MV

    Další atest prodloužen!!!

    Novomanželka, maminka, ale hlavně úspěšná psovodka Ms. Katka Závorková (Sojková) potvrdila, že patří mezi pilíře Jihočeské brigády.

    Atesty MV

    Atestovaná Brigitte

    Ve středu 11. května 2022 proběhly v Rokytnici nad Jizerou (Liberecký kraj) atestační zkoušky HZS ČR ve specializaci plošného vyhledání.

    Atesty MV

    Další splněný atest

    Ve čtvrtek 6. 4. 2017 se podařilo Katce Sojkové se svou fenkou Aishee splnit sutinový atest MV. Po úspěšném denním speciálu pokračovali do nočního z 10-ti ...

    Atesty MV