Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jihočeši bilancovali

Každoroční bilanční členská schůze tradičně o první neděli v novém roce shrnula výsledky práce za uplynulý rok 2009.


Jihočeši bilancovali
Jaroslav Sedlák 4.1.2010 18054x Vítězové

Restaurace Hubert v Hluboké nad Vltavou  je již řadu let vždy o první lednové neděli dějištěm největšího shromáždění jihočeských záchranářů v kalendářním roce. Tradicí již dlouhou řadu let je vyhodnocování aktivity a úspěšnosti psovodů a jejich psů ve všech úsecích záchranářské činnosti. Při podrobnějším hodnocení nemohou ujít pozornosti nejen praktické zásahy, které jsou záchranářskou prioritou, ani sportovní výsledky dosažené v uplynulém období, ale ani aktivity zajišťující výstavbu či plynulý chod areálu Spáleniště. Přestože rok 2009 nepatřil k historicky úplně nejúspěšnějším, docílili Jihočeši celé řady vynikajících výsledků v čele s titulem mistra světa ve vodních pracích.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Svaz oslavuje výročí

    Oslava dvacátého výročí založení Svazu záchranných brigád kynologů ČR proběhla v sídle prezidenta svazu v severočeském Žatci v sobotu 20. března 2010.

    Vítězové

    Vítejte na Spáleništi

    Pohostinnost, zodpovědnost a péče o svěřený majetek se zatím stále bohudík v dostatečné míře projevuje u většiny členů Jihočeské brigády.

    Vítězové

    Veselé Velikonoce

    Ke všem svátkům se přeje, aby byly šťastné a veselé, ale Velikonoce jako skutečné svátky jara k tomu evokují probouzející se přírodou, sílícím sluníčkem a ...

    Vítězové

    Vodní hry

    Ukázky pro veřejnost jsou z hlediska popularizace kynologie a záchranářského výcviku velmi přínosné, zejména při akcích, kdy jsou záchranářští psi v přímém ...

    Vítězové