Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Katka bez vodítka

Jedna z nejaktivnějších členek JČZBK se malinko přibrzdila - právě dnes 25.6.2012 v 10.05 h Katka Bezděková porodila krásného chlapečka.


Katka bez vodítka
Jaroslav Sedlák 25.6.2012 6501x Vítězové

Všechno údajně proběhlo rychle a dobře, přesně tak, jak mívá Katka v jiných případech ve zvyku, a parametry 3,75 kg a 51 cm tuto ideální dokonalost jen potvrzují. Nám nyní nezbývá, než pogratulovat oběma pyšným rodičům Kateřině a Václavovi a popřát malému Vašíkovi do životního startu jen všechno nejlepší. Ale pozor: Virus mateřství se volně pohybuje Spáleništěm, Katka je v brigádě v poslední době už druhá v pořadí a klíče od skladu, kde je koncentrace této nákazy pravděpodobně nejvyšší, právě při minulém soustředění předávala inventurně Hance Gramanové, takže obláčky mateřství se už patrně zvolna houfují nad další blonďatou abonentkou. Co naděláme - děvčata plní své nejkrásnější životní poslání a nám, chlapům, nezbývá, než to v zájmu dobrého zdraví novorozenců řádně oslavit. Tak tedy hodně štěstí, Vašíku, ať přinášíš svým rodičům jen samou radost! (A když budeš hodný, koupíme ti malé vodítko.)


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Úctyhodné výročí

    Dubnové soustředění Jihočechů na Spáleništi probíhalo ve znamení dvou událostí: zkoušek ZZZ a hlavně oslavy sedmdesátin nestárnoucího Jardy Flíčka.

    Vítězové

    Nenahraditelní sponzoři

    Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.

    Vítězové

    Dřina stmeluje

    Že "všechno špatné je k něčemu dobré" je dávno známá pravda, kterou potvrdila i jednodenní úklidová brigáda zaměřená především na opravy a úklid cvičebních ...

    Vítězové

    Novoroční dopisy

    Členky natolik zaměstnané mateřskými povinnostmi, že se mezi námi neobjevily už delší dobu, na brigádu však stále vzpomínají...

    Vítězové