Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Odchod černé princezny

Ebony Princess Bohemian Ariston byla nejen podle jména jemná psí princezna, která se svou paničkou tvořila nerozlučnou dvojici.


Odchod černé princezny
Jana Šmídová 2.2.2022 1294x In memoriam

Postupně spolu pokořily nejednu záchranářskou zkoušku a vzájemně jedna druhou posouvaly dál. Především vodní záchranařina byla pro Ebony to pravé ořechové, kde mohla naplno uplatnit svůj potenciál. Milá, vlídná a klidná povaha této fenky bude pro nás všechny, ale především pro děti, nepostradatelná na ukázkách výcviku. Každá záchranářská dvojice pes/psovod má své místo a odchod čtyřnohého parťáka vždy zabolí a připomene příliš krátké setkání s nimi tady na zemi...

R.I.P. Ebony, děkujeme, že jsi byla naší součástí... nezapomeneme!!!

 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Odchod na vrcholu

    V úterý 11. 8. 2020 odešla za duhový most fena z výkonostní špičky Jihočeské záchranné brigády kynologů, německá ovčanda Aishee psovodky Katky Závorkové.

    In memoriam

    Aira, jihočeská královna vody

    Aira bpp (03. 01. 2005 - 20. 12. 2015) byla deset let věrnou parťačkou své psovodky Katky Sojkové.

    In memoriam

    Smutné loučení

    Těsně před Velikonocemi, ve středu 8. 4. 2020, otřásla celou jihočeskou základnou smutná zpráva o odchodu jednoho z pilířů, jednoho z našich nejbližších, naší ...

    In memoriam

    Odešla hvězda

    Ve věku úctyhodných 13-ti let odešla za daleký duhový most jedna z dlouholetých opor jihočeské záchranné brigády Omaha z Vtelenských polí alias Sherry.

    In memoriam