Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Odchod černé princezny

Ebony Princess Bohemian Ariston byla nejen podle jména jemná psí princezna, která se svou paničkou tvořila nerozlučnou dvojici.


Odchod černé princezny
Jana Šmídová 2.2.2022 1295x In memoriam

Postupně spolu pokořily nejednu záchranářskou zkoušku a vzájemně jedna druhou posouvaly dál. Především vodní záchranařina byla pro Ebony to pravé ořechové, kde mohla naplno uplatnit svůj potenciál. Milá, vlídná a klidná povaha této fenky bude pro nás všechny, ale především pro děti, nepostradatelná na ukázkách výcviku. Každá záchranářská dvojice pes/psovod má své místo a odchod čtyřnohého parťáka vždy zabolí a připomene příliš krátké setkání s nimi tady na zemi...

R.I.P. Ebony, děkujeme, že jsi byla naší součástí... nezapomeneme!!!

 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Odchod šampiónky

    V neděli 10. 5. 2020 se naplnila životní cesta jedné velmi úspěšné feny, šampiónky ve výkonu záchranných psů Ariny Gasimy z Chlístova.

    In memoriam

    Odchod z Andělského dvorku

    Ártů z Andělského dvorku právoplatně patřil mezi nejlepší psy v Jihočeské záchranné brigádě kynologů. Úspěšně složený atest ve specializaci plošného ...

    In memoriam

    Poslední stopa

    Od 25. května 2000 do 14. srpna 2011 trvala životní pouť jednoho z nejúspěšnějších jihočeských záchranářů, německého ovčáka Rexe.

    In memoriam

    Mulen odešel

    Do začínajících podzimních plískanic přicházejí jakoby návazně i nepříjemné a smutné zprávy.

    In memoriam