Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Odešla nezapomenutelná Bessy

Temperamentní, pracovitá a věčně energií nabitá kříženka Bessynka byla prototypem téměř ideálního záchranářského psa. Spolu se svou paničkou Jíťou Smělou toho dokázaly zvládnout opravdu hodně.


Odešla nezapomenutelná Bessy
Jana Šmídová 11.10.2022 495x In memoriam

Splněná vrcholová sutinová zkouška ZZP3, několikanásobná účast na nejvyšší záchranářské soutěži Mistrovství ČR ZP - z toho dvakrát stát "na bedně" (2014 - Spáleniště - 3. místo a 2016 - Žatec - 2. místo), 8. místo na mezinárodním soutěži Intercup Humanity a k tomu splněna sutinová zkouška RH-TB. To nebyla a není vůbec špatná bilance na dvojici, která se společně vše učila. Bessynka byla výbornou učitelkou i žákem, která svého psovoda posunula až do funkce zkušeného instruktora.

Bude chybět nejen všem jihočechům, ale hlavně v milující rodině a smečce, kde dlouhých 15 let a 4 měsíce byla tou nejúžasnější parťačkou. RIP Bessynko zůstaneš navždy v našich vzpomínkách ...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Odešla hvězda

    Ve věku úctyhodných 13-ti let odešla za daleký duhový most jedna z dlouholetých opor jihočeské záchranné brigády Omaha z Vtelenských polí alias Sherry.

    In memoriam

    Odchod gentlemana

    Nesmírně si vážím psů a americký stafordšírský teriér patří do elitní skupiny plemen, kterých si pro jejich povahové vlastnosti vážím obzvláště.

    In memoriam

    Odchod černé princezny

    Ebony Princess Bohemian Ariston byla nejen podle jména jemná psí princezna, která se svou paničkou tvořila nerozlučnou dvojici.

    In memoriam

    Odchod záchranářky ze srdce Šumavy

    Anglická špringršpanělka Valentine Ruthless alias Týna nebyla sice první, ale zato nejúspěsnější záchranářský pes Petry Kučerové. Od prvního okamžiku byly ...

    In memoriam