Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Pohár města Hluboká 2020

V pondělí 28. září proběhl XXIX. ročník závodu o Pohár města Hluboká nad Vltavou. Závodníky na Hlubockém ZKO přivítal senátor a starosta města Hluboká nad Vltavou ing. Tomáš Jirsa, který jim popřál hodně štěstí v boji o Pohár a zdůraznil důležitost Dne české státnosti.


Pohár města Hluboká 2020
Tereza Čmejrková 7.10.2020 1576x Závody a soutěže

Následovalo losování pořadí, kdy díky našemu štědrému sponzorovi, firmě Vafo Praha, si každý odnesl pytlíček pamlsků značky Brit již při nástupu. 

Představili se rozhodčí letošního závodu, Ms. Zdeněk Čmejrek a Kateřina Staňková, následovala poslušnost všech závodníků. I přes nepřízeň počasí, kdy celý den propršel, se závodníci poprali s poslušností velmi statečně, a dokonce byla pokořena i magická hranice 100 bodů ze 100. Ukázkovou poslušnost předvedl tým Miloslav Mazálek a Grodric Venduno.

Sutinové speciály probíhaly ve dvou terénech. Jedním z terénů je již tradiční Vývarka, kterou nám pro tuto akci svěřila firma Mane, a ve které posuzoval výkony závodníků Ms. Zdeněk Čmejrek. Druhým, a pro závodníky zcela novým terénem, byla hlubocká Schwarzenberská sýpka, kterou nám zapůjčila firma Agriprod, a kde posuzovala Kateřina Staňková.

První místo, se splněným limitem zkoušky ZZP1 ve známce výborně s 293 body, vybojoval Miloslav Mazálek s velkým černým kníračem Godric Venduno (Jihomoravská brigáda SZBK)!

Na druhém místě, se splněným limitem zkoušky ZZP1 a celkem s 285 body, se umístil David Kopačka s bílým švýcarským ovčákem Alice Springs Bohemian Bluemoon (Jihočeská záchranná brigáda kynologů)!

Na třetím místě, a s posledním splněným limitem zkoušky ZZP1 tohoto závodu, s celkovým počtem 248 bodů, se umístila Alena Pokorná s německým ovčákem Hurican Black Krásnoočko (Jihomoravská brigáda SZBK)!

Všem třem závodníkům moc gratulujeme ke splnění zkoušky ZZP1!

Z řad členů JČZBK se závodu účastnila i Zuzana Ludvíková, která se s Bowenem Magic of Czech umístila na 4. místě, Jiří Leština s Dejvem skončili na 6. místě, Ivana Strouhalová s Pandurem Warpeco na 7. místě a Jana Baxová s Jerrym obsadili 10. místo.

Největší díky patří všem jihočeským pořadatelům, zejména ochotným figurantům, vedoucím terénů, rozhodčím a zkrátka každému, kdo se podílel na hladkém a pohodovém průběhu závodu i přes letošní nepříznivé počasí. Velký dík patří i našemu úžasnému sponzorovi, firmě Vafo Praha, která nám zajistila pro všechny závodníky cenné dary a pamlsky značek Brit a Carnilove.

Těšíme se na vás příští rok, u příležitosti XXX. ročníku Poháru města Hluboká nad Vltavou.

 

 

 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články