Sutinový přebor ZZP2

První zářijová sobota patřila na výcvikové základně Spáleniště Sutinovému přeboru podle zkoušky ZZP 2. Jihočeši se pod taktovkou rozhodčí Katky Staňkové pořadatelsky ujali závodu, který zahrnoval mimo jiné i noční vyhledání v sutinách.


Sutinový přebor ZZP2
Jana Šmídová 13.9.2022 495x Závody a soutěže

Úspěšně splněná zkouška druhého výcvikového stupně opravňuje držitele hlásit se na výběrový závod na MČR, proto také její složení už není "procházka růžovou zahradou". Od jedniček ke dvojkám je hodně velký výcvikový krok. Účastníci Sutinového přeboru bojovali ze všech sil, ale splnit limit se podařilo pouze jedné dvojici - Báře Andělové s borderkou Nikou z Lantíkova. Jiřímu Leštinovi s Dejvem na druhém místě a Janu Poledňákovi s Bedřichem na třetím místě chyběl k úspěšnému obhájení zkoušky přece jenom ještě "malý kousek" navíc. Přejeme všem zúčastněným bojovného ducha, zapracovat na svých nedostatcích a příště už zkoušku úspěšně pokořit...

Pomocníci z řad jihočeské záchranné brigády kynologů v čele s vedoucí akce Hankou Klímovou zaslouží oprávněně velký dík, za obětavost a za další úspěšně pořadatelsky odvedený závod. Akcí v jihočeském kalendáři je skutečně hodně, přesto jsou naši členové neustále ochotni pomáhat, ať už jako pomocníci na zkouškách a závodech nebo na neustálém zvelebování a zlepšování areálu Spáleniště. Díky :-) a těšíme se zase příště ... nejdříve na "jedničkovém" sutinovém závodu o Pohár města Hluboká nad Vltavou a na závěr roku na "dušičkovém" listopadovém Cadaverovém přeboru.

https://eu.zonerama.com/armiso//Album/8896452