Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Sutinový trénink v Kaznějově

V neděli 19.5.2019 jsme využili spolu se zástupci ústecké brigády pozvání pražských kolegů ke společnému tréninku v areálu bývalé továrny na výrobu Vitacitu v Kaznějově.


Sutinový trénink v Kaznějově
Naďa Palivcová 23.5.2019 3070x Výjezdní tréninky

Náročný trénink začal v 10 hodin a v rychlém tempu až do 18 hodin důkladně prověřil fyzičku jak psovodů tak psů. I mladí a nezkušení psi se s tímto, pro ně složitým terénem, srdnatě poprali a ukázali, že z nich snad budou výborní záchranáři.

Za příznivého počasí a s ohledem na velikost areálu by se dalo trénovat týden, kdyby to ovšem psi a psovodi vydrželi. Areál nabízí nepřeberné množství různých terénů, od panelů, cihel, až po budovy s hloubkovými a bezpachovými úkryty. Přes rozsáhlý trénink jsme ani z daleka nevyužili všechny možnosti a proto doufám, že k opětovné návštěvě budeme mít ještě příležitost.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    SOLO trénink

    V sobotu jsme měli možnost potrénovat na pořádné sutině bývalého areálu SOLO

    Výjezdní tréninky

    Trénink u Terazkyho

    Díky iniciativě neúnavné objevovatelky nových terénů Ivky Bufkové a díky velké vstřícnosti vedení obce Klášter proběhl 17. listopadu další výjezdní trénink ve ...

    Výjezdní tréninky

    Znovu SOLO

    V sobotu se jihočeští psovodi spolu s několika kamarády z jiných organizací sešli v areálu bývalé sirkárny SOLO Sušice, záchranářsky nesmírně atraktivním ...

    Výjezdní tréninky

    Hledání na Vysočině

    Poklidné nedělní dopoledne se jedním telefonátem mění pro pohotovostní jednotku i další členy jihočeské brigády v závod s časem.

    Výjezdní tréninky