Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Ukázky pro ČČK ve Vimperku a Prachaticích

Druhá zářijová sobota je od roku 2000 Světovým dnem první pomoci. Má všechny upozornit na to, že dovednost poskytnout první pomoc může – v prvních minutách – rozhodnout o životě a smrti člověka.


Ukázky pro ČČK ve Vimperku a Prachaticích
Jana Šmídová 12.9.2022 396x Ukázky

Jihočeská záchranná brigáda jako už tradičně ráda přijala nabídku Oblastního spolku ČČK Prachatice a stala se partnerem Dnů branné přípravy ve středu 7. září ve Vimperku a v pátek 9. září v Prachaticích. Jedná se o masové ukázky, kde se během 2-3 hodin vystřídá nespočetně dětských školních i předškolních kolektivů. Zásluhou dalších přizvaných složek IZS, které okoření ukázku o tolik potřebný ruch jsou tyto ukázky skvělou průpravou pro mladé psy připravující se na kariéru záchranáře.

Děkujeme tedy za pozvání a budeme se těšit zase příště.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Bramboráková ukázka

    Poslední prázdninový víkend se členové JČZBK na pozvaní SDH Tvrzice, zúčastnili již tradiční akce s názvem Bramborákový den.

    Ukázky

    Strunkovice

    K dětskému dni ve Strunkovicích nad Blanicí tradičně patří stovky malých i velkých návštěvníků. Program je více než lákavý...

    Ukázky

    Ukázka pro Svaz žen Dasný

    V sobotu 25. 6. 2022 zorganizoval Dasenský Svaz žen pro děti lákavé odpoledne plné vojenské tématiky, pohybu, zábavy, ale i poučení. Jihočeská záchranná brigáda ...

    Ukázky

    Letní ukázky

    Dne 4. 7. 2021 se konaly ukázky v Mukařově, pro kroužek dětí z FIRE Rescue - první pomoc, které měly týdenní pobyt v přírodě.

    Ukázky