Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vodní vítězství

Jihočeška Katka Hrkalová se svou beauceronkou Sambou Warrior Soul zcela ovládla Český pohár vodních prací ZVP3, splnila limit zkoušky ve známce velmi dobře a po právu získala čekatelství šampionátu CACT !!!


Vodní vítězství
Jana Šmídová 7.8.2017 2799x Závody a soutěže

Nebyla ale sama, ani ostatní jihočeši, kteří nastoupili v rámci Poháru do přidané kategorie ZVP2, se rozhodně neztratili. Všichni svými výkony ve speciálech potvrdili, že "voda" v naší brigádě není na ústupu, právě naopak. Jihočeši 14-ti složenými zkouškami od úrovně ZVP1 až po nejvyšší ZVP3 ukázali, že kotvu ve svém znaku mají právem. Věřím, že příští ročník Českého poháru ZVP obohatí účastníci úspěšně složených "dvojek".

Český pohár pod taktovkou rozhodčích Petra a Ivety Katrevových klapal jako na drátku. K ruce měli zodpovědnou vedoucí Jitku Smělou, které skvěle sekundovala zkušená Katka Sojková. Díky dlouhodobě dobrým vztahům s Vodní záchrannou službou Dolní Vltavice byly posíleny naše řady pomocníků od další dva zkušené vodní záchranáře. Krásné slunečné počasí jen umocnilo zažitek, ze skvěle stráveného dne, který byl korunován takovým úspěchem.

Děkuji ještě jednou všem, včetně pomocníků a těším se na další vodní zkoušky a závody!!!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články