Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Výjezdní trénink Morava

Poslední březnový víkend byl ve znamení sutinového tréninku, který začínal v sobotu 9:45 před branami brněnského Ergonu.


Výjezdní trénink Morava
Kateřina Hrkalová 3.4.2019 2819x Výjezdní tréninky

Trenažer poskytl psovodům JČZBK velmi příjemný a plnohodnotný trénink. Na začátek pro pokročilé výcvikářka Jana připravila prázdný terén k prohledávání, kdy úkol zněl, že pohřešované jsou tři osoby. I s takovým typem práce by se měl pes i psovod setkat.

Doteď pro psy příjemné počasí vystřídalo teplé slunečné, které na panelech nemilosrdně pralo do psích kožichů. Druhé kolo si pesani užívali vyštěkavání nalezených figurantů a výcvik byl zakončen nálezem vzorků. Po té jsme se odebrali do restaurace a okusili chřestové speciality. Po skvělé večeři byl přesun na ubytovnu, kde po únavě jsme celkem brzo zahučeli do postelí.

Na druhý den další velmi zajímavá sutinka v Břeclavi v Bořím lese. Rozděleni do dvou skupin jsme opět pilně trénovali a další příjemný den plný slunce jsme zakončili nálezem vzorků. Přesun do restaurace byl skvělou tečkou za víkendem nabitým programem, který byl perfektně zorganizovaný.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články