Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vysněná sutinová trojka

Dne 25.5. 2019 se konal Pohár Prezidenta v režii ZBK Ústeckého kraje.


Vysněná sutinová trojka
Kateřina Hrkalová 3.6.2019 2519x Závody a soutěže

Role hlavního rozhodčího se zhostila Edita Labíková a jako druhá rozhodčí byla Iveta Katrevová.

Ráno bylo jako malované, obloha bez mráčku a slunce začalo nabírat na síle. Při vylosování čísla 6 jsem malinko znervózněla, neboť to znamenalo nástup ve 12:30 do prvního speciálu a 13:30 do druhého. Nakonec ale počasí stálo v celku při nás. Bylo sice teplo, ale slunce zalezlo za mraky, mírně pofukoval příjemný větřík a v dálce bylo slyšet bouřku.

První speciál u Ivety Katrevové se mi celkem líbil, Samba se chovala pěkně čitelně, takže jsem neměla problém při určování nálezů. Nalezeno bylo 1 cadaver, 1 výška a 1 spodní. Do dalšího speciálu jsme nastupovaly ve vláčnějším tempu, takže bylo nutné hodně pracovala s větrem, abych to Sambě ulehčila a zbytečně jí nehonila. Její práce nebyla energická, ale spolehlivá. První označila pro ní typickým způsobem cadaver a chvilku po té spodní živý. Jediné, co jí dalo zabrat byla poslední výška, tam se potrápila na dohledávání až mě z nervozity vysvobodilo její značení.

Emoce, které se mnou cloumaly se nedají popsat. Máme speciální cviky se všemi nálezy za sebou. Obrovská úleva a pocit štěstí mi však přetrhla myšlenka na poslušnost, kdy Samba měla ošklivý pád ze žebříku. Vše má šťastný konec, podařilo se nám splnit limit i na poslušnosti a celkově jsme vybojovaly 2.místo. Závod nám dal spoustu nových poznatků a zkušeností, kterých není nikdy dost a bývají k nezaplacení.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články