Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Závodní víkend

Tropická sobota 22. 8. 2020 se nesla v závodnickém duchu. Naši členové poměřovali své síly na sutinách i v ploše.


Závodní víkend
Jana Šmídová 24.8.2020 1561x Závody a soutěže

ZBK Praha byla pořadatelem Českého poháru dle nejvyšší možné národní zkoušky ZTV3. Za jihočechy bojovali Pavel Troller s Brigitte a Jana Baxová s Jerrym. Pavel s Brigitte skončili nakonec na bramborovém čtvrtém místě za domácími závodníky, ale s obhájenou zkouškou, což jen potvrzuje jejich kvality. Počasí jako "v prádelně" a téměř bezvětří nehráli do noty závodnické dvojici, která si vylosovala jedničku. Nicméně houževnatá Brigitte v tom svého páníčka rozhodně nenechala a zabojovala ze všechh sil. 

Dalším závodem, který v sobotu 22. srpna 2020 proběhl v Lovosicích a okolí byl závod záchranných psů FUJI CUP se zaměřením na sutinové vyhledávání, který byl koncipován jako dva reálné zásahy v reálných prostředích dle různých katastrofických scénářů. Závod byl pořádán na památku a počest záchranářky Petry Fraňkové alias FUJINKY, která dne 8. 11. 2019 na pražském Smíchově tragicky zemřela. Za jihočechy startovala Zuzka Ludvíková s flatem Bowiem. A ani oni se mezi 13 závodníky rozhodně neztratili. Ve výsledku obsadili, i přes zranění tlapky v prvním speciálu, krásné 2. místo!!!

Děkujeme všem závodníkům za perfektní reprezentaci, ale hlavně i za to, že se neustále dokazují svou připravenost za jakékoliv situace.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články