Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zlatá Samba

Vítězkou letošního ročníku Mistrovství ČR záchranných psů se stala jihočeská Kateřina Hrkalová se svou Sambou Warrior Soul.


Zlatá Samba
Jana Šmídová 8.10.2018 3058x Vítězové
Loňský rok 2017 byl pro členku Jihočeské záchranné brigády kynologů Katku Hrkalovou velmi úspěšný. Se svou pracovitou beauceronkou Sambou Warrior Soul dokázala dvakrát zvítězit v Českém poháru a na Mistrovství ČR se také rozhodně neztratila. Letošní rok to vypadalo, že pracovní úspěchy půjdou stranou a že Samba se prosadí především v chovu. Nicméně i velmi krátká chvíle mezi odchovem vrhu a nástupem na Mistrovství ČR na Spáleništi stačila k tomu, aby Katka a Samba suverénně zvítězily a staly se tak Mistry ČR ZP pro rok 2018. Razance a přitom rychlost s jakou Samba nalezla všechny tři hledané subjekty ve speciálu 2 byla velmi potěšitelná a nadchla přihlížející.
Jihočeská brigáda určitě děkuje vítězkám Katce se Sambou, ale i druhému Pavlovi Trollerovi s Brigittou nebo pátému Jindrovi Pajerovi s Ammy za skvělou reprezentaci a věříme, že další úspěchy těchto nadějných psů na sebe nenechají dlouho čekat. Přestože čtvrtý nastupující jihočech Michal Svoboda musel ze zdravotních důvodů 10-ti letého Norrise odstoupit z poslušnosti, ve speciálu všem ukázali, že se stále dokáží hravě porovnat i s madšími konkurenty.
Konečně se od pořádání všech možných i nemožných závodů bude moci naše brigáda zase plně věnovat výcviku a snad o sobě dá vědět alespoň tak úspěšně, jako v letošním roce ;-)

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Vodní hry

    Ukázky pro veřejnost jsou z hlediska popularizace kynologie a záchranářského výcviku velmi přínosné, zejména při akcích, kdy jsou záchranářští psi v přímém ...

    Vítězové

    Svaz oslavuje výročí

    Oslava dvacátého výročí založení Svazu záchranných brigád kynologů ČR proběhla v sídle prezidenta svazu v severočeském Žatci v sobotu 20. března 2010.

    Vítězové

    Úspěšný Faust

    Všichni členové svazu cvičí své psy v naději, že někdy budou použiti v praxi a že se jim podaří zachránit lidský život. Zdaleka ne každému se však tato vize ...

    Vítězové

    Dřina stmeluje

    Že "všechno špatné je k něčemu dobré" je dávno známá pravda, kterou potvrdila i jednodenní úklidová brigáda zaměřená především na opravy a úklid cvičebních ...

    Vítězové