Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zlato na výběrovém závodu v Mimoni

V sobotu 17. 9. 2022 proběhl v Mimoni výběrový závod na MČR dle nejvyšší sutinové zkoušky ZZP3. Za Jihočechy startoval vedoucí brigády Pavel Troller se svou nezdolnou Brigitte Bona Fornax.


Zlato na výběrovém závodu v Mimoni
Jana Šmídová 19.9.2022 439x Vítězové
Oba dva dokázali, že patří mezi záchranářskou špičku, kromě absolutního vítězství v tomto závodu inkasovali i další dva poháry za nejlepší poslušnost a speciál. Pomyslnou třešničkou na dortu byla složená zkouška ZZP3 ve známce velmi dobře (kdy o jeden jediný bod unikla výborná).
Veliká gratulace jak Pavlovi tak Brigitte!!! Jste skutečně neuskuteční :-) :-) :-)

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Plesající IZS

    Každoroční pozvánka do reprezentačních prostor hotelu Praha sezvala dohromady zástupce dobrovolných organizací začleněných v Integrovaném záchranném systému.

    Vítězové

    Nenahraditelní sponzoři

    Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.

    Vítězové

    Katka bez vodítka

    Jedna z nejaktivnějších členek JČZBK se malinko přibrzdila - právě dnes 25.6.2012 v 10.05 h Katka Bezděková porodila krásného chlapečka.

    Vítězové

    Veselé Velikonoce

    Ke všem svátkům se přeje, aby byly šťastné a veselé, ale Velikonoce jako skutečné svátky jara k tomu evokují probouzející se přírodou, sílícím sluníčkem a ...

    Vítězové