Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zlato na výběrovém závodu v Mimoni

V sobotu 17. 9. 2022 proběhl v Mimoni výběrový závod na MČR dle nejvyšší sutinové zkoušky ZZP3. Za Jihočechy startoval vedoucí brigády Pavel Troller se svou nezdolnou Brigitte Bona Fornax.


Zlato na výběrovém závodu v Mimoni
Jana Šmídová 19.9.2022 432x Vítězové
Oba dva dokázali, že patří mezi záchranářskou špičku, kromě absolutního vítězství v tomto závodu inkasovali i další dva poháry za nejlepší poslušnost a speciál. Pomyslnou třešničkou na dortu byla složená zkouška ZZP3 ve známce velmi dobře (kdy o jeden jediný bod unikla výborná).
Veliká gratulace jak Pavlovi tak Brigitte!!! Jste skutečně neuskuteční :-) :-) :-)

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pf 2010

    Aby rok 2010 přinesl 365 svátečních a pohodových dní podbarvených radostným štěkotem našich čtyřnohých lásek přeje všem členům, sympatizantům a ...

    Vítězové

    Vítejte na Spáleništi

    Pohostinnost, zodpovědnost a péče o svěřený majetek se zatím stále bohudík v dostatečné míře projevuje u většiny členů Jihočeské brigády.

    Vítězové

    Jarní přírůstky

    Populační exploze pokračuje i v řadách záchranářských kynologů. Nevyhnula se ani Jihočechům, kteří již zaznamenali první jarní přírůstek...

    Vítězové

    Úctyhodné výročí

    Dubnové soustředění Jihočechů na Spáleništi probíhalo ve znamení dvou událostí: zkoušek ZZZ a hlavně oslavy sedmdesátin nestárnoucího Jardy Flíčka.

    Vítězové