Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Šampionka Gaia

Velmi aktivní klub staffordshirských bulteriérů každý rok vyhodnocuje úspěšnost a výstavní i pracovní výsledky své početné členské základny.


Šampionka Gaia
Jaroslav Sedlák 20.3.2012 7806x Vítězové

Obliba tohoto plemene neustále raketově stoupá, o čemž svědčí nejen to, že ve světě patří k nejpočetnějším účastníkům výstav, ale i počty vystavovaných stafbulíků u nás. Není divu, že stoupá i pracovní využití těchto malých gladiátorů. Není to tak dlouho, co i ve světovém záchranářském fóru zazářil rakouský stafík Erwina Payredera, který ve Wittstocku stanul v kategorii sutin na místě nejvyšším s titulem mistra světa. Ve Svazu záchranných brigád je rovněž několik velmi dobře pracujících zástupců tohoto plemene a celá řada českých stafíků se uplatňuje i v jiných než záchranářských výcvikových směrech. V uplynulém roce bylo vyhodnoceno po pracovní linii devatenáct stafbulů a pět z nich dokonce obdrželo titul pracovního šampiona. Jednou z těchto pěti nejúspěšnějších se stala i členka Jihočeské záchranné brigády Gaia Mesiah Bee Master zkušené psovodky Hedviky Češkové, dokonce s nejvyšším počtem dosažených bodů. V tabulce všech vyhodnocovaných účastníků klubu o titul Nejlepší pracovní fena SBTC roku 2011 skončila na velmi hezkém druhém místě. Obdivuhodné plemeno těchto malých bojovníků s velkým srdcem si rozhodně zaslouží obdiv a uznání, gratulujeme!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Hejtman děkuje

    Mezi absolutní priority Jihočeské záchranné brigády kynologů rozhodně patří spolupráce se složkami IZS a s Krajským úřadem Jihočeského kraje.

    Vítězové

    Pf 2010

    Aby rok 2010 přinesl 365 svátečních a pohodových dní podbarvených radostným štěkotem našich čtyřnohých lásek přeje všem členům, sympatizantům a ...

    Vítězové

    Jihočeši bilancovali

    Každoroční bilanční členská schůze tradičně o první neděli v novém roce shrnula výsledky práce za uplynulý rok 2009.

    Vítězové

    Katka bez vodítka

    Jedna z nejaktivnějších členek JČZBK se malinko přibrzdila - právě dnes 25.6.2012 v 10.05 h Katka Bezděková porodila krásného chlapečka.

    Vítězové