Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Sutinová Vysočina

Štěkání psů a povely psovodů se celý sobotní den ozývaly ze statku rodiny Pípalů v Červené Řečici nedaleko Pelhřimova. Tři budovy, které byly k dispozici všech dvanáct týmů využilo naplno.


Sutinová Vysočina
Jana Bourová 16.4.2024 795x Výjezdní tréninky

Stodola s hromadou polen a strmým prknem vedoucím na hambalek prověřila ochotu psů překonávat nestandartní překážky a štěkat na ne zcela stabilním povrchu, stejně jako ochotu figurantů nasoukat se do těsných úkrytů.
Bývalý kravín s rošty, žlaby a množstvím uskladněných věcí nabídl členité prostředí, plné zvířecích pachů. Stará sýpka se strmými schody do dvou pater byla třetí budovou, kterou jsme využili.
Na sklonku velmi teplého dne všichni naši svěřenci spokojeně usínali v autech. Díky Martině Trollerové alias Martince, která báječný trénink zorganizovala, jsme všichni zase o krůček dál.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Únorové lázně v Plzni

    Neděle 5. února 2023 se nesla u jihočechů v "lázeňském duchu". Třináct záchranářských nadšenců se sešlo na trénink v budově bývalých Městských lázní v ...

    Výjezdní tréninky

    SLAPY 2017

    Přestože se voda na Slapech ještě nestačila prohřát, nezabránilo to ZBK Praha uspořádat o víkendu 13. ? 14. 5. 2017 plánovaný společný mezibrigádní trénink.

    Výjezdní tréninky

    Nasazení 2016

    Další akce, které se členové JČZBK mohli účastnit a získat tím alespoň část zkušeností, které mají záchranáři brigád účastnících se atestů MV.

    Výjezdní tréninkyAtesty MV

    Sutinový trénink v Berlíně

    Na začátku června 31. 5. - 4. 6. 2017 se na pozvání severočeských organizátorů zúčastnili čtyři členové JČZBK výjezdního tréninkového soustředění v ...

    Výjezdní tréninky