Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Úterní vyhlášení BoPo

V úterý 29. 8. 2017 nás krátce po 14:00 hodině odpoledne kontaktovala Policie ČR s žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě trpící Alzheimerovou chorobou.


Úterní vyhlášení BoPo
Jana Šmídová 1.9.2017 3075x Zásahy

Obratem byl sestaven 8-mi členný tým skládající se z 6-ti psovodů a 2 pomocníků. Všichni oslovení obratem opustili svá zaměsnání, naložili do aut psy a přesouvali se na místo určeného srazu v Šindlových Dvorech. Ještě před dosažením cíle jsme byli informováni, že pohřešovaná osoba byla úspěšně nalezena.

Děkuji všem osloveným kolegům, kteří byli ochotní a schopní okamžitě reagovat na tuto výzvu a připojuji se k poděkování vedoucího brigády Zdeňka Čmejrka: "Děkuji všem za rychlý přístup k vyhlášení "bojové pohotovosti". Je vidět, že naši práci neděláme zbytečně"!


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohřešovaný řidič

    Dva dny po bezútěšném pátrání v bažinách byli psovodi JČZBK znovu povoláni ke spolupráci při pátrání po nezvěstném řidiči kamionu.

    Zásahy

    Zřícený dům v Domažlicích

    Ve čtvrtek 18. května 2017 v 18:52 hodin obdrželo operační středisko informaci o tom, že se v Domažlicích nad autobusovým nádražím sesunula budova. Okamžitě ...

    Zásahy

    Planý poplach

    Havárie a požadavky na spolupráci si ten nejpříhodnější čas rozhodně nevybírají, spíše tomu bývá právě naopak.

    Zásahy

    Hledání ztraceného seniora

    Členská základna JČZBK je velmi pestrá, ať už je to plemennou příslušností, věkem či úrovní vycvičenosti. Primární snahou každého člena by však měl být ...

    Zásahy