Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Výjezdní tréninky

Výjezdní tréninky
Bára Andělová 8.4.2016 3177x

Poslední březnovou sobotu proběhlo jednodenní soustředění členů naší brigády v Luštěnicích. Díky přátelskému přijetí  Středočeské brigády jsme měli možnost zacvičit si v novém prostředí. Tato změna prospěla všem psům bez ohledu na věk a zkušenosti. Zatímco v místech určených pro nadcházející závod probíhaly přípravy, my jsme v odlehlé části trénovali podle promyšleného plánu naší výcvikářky. Od jednoduchých úkrytů až k vyhledání cadaveru. Každý podle své úrovně a individuálního plánu. Pro všechny zúčastněné to byl  velmi příjemně prožitý a procvičený den.  


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohřešovaný řidič

    Dva dny po bezútěšném pátrání v bažinách byli psovodi JČZBK znovu povoláni ke spolupráci při pátrání po nezvěstném řidiči kamionu.

    Zásahy

    Pohár výcvikářů

    Středočeská záchranná brigáda kynologů pod vedením Vlasty Samka se již tradičně opět blýskla bezchybným uspořádáním republikové soutěže.


    Světový den první pomoci nadvakrát

    Tradiční ukázkový maraton mají v rámci spolupráce s Českým červeným křížem úspěšně za sebou členové JČZBK. Na Světovém dni první pomoci ve Vimperku a ...

    Ukázky

    Odešla Tina

    Krátce před Vánoci se naplnila životní etapa borderky Tiny, která i bez průkazu původu byla dokonalá pro svého psovoda Láďu Palivce, jejich vzájemná symbióza se ...

    In memoriam