Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

IMZ (instrukčně metodické zaměstnání) Berounka

Ve dnech 24. až 28. srpna se na pozvání GŘ HZS čtyři psovodi JčZBK Jitka Tomanová, Radek Anděl, Pavel Troller a Zdeněk Čmejrek zúčastnili instrukčně metodického zaměstnání (IMZ) Berounka.


IMZ (instrukčně metodické zaměstnání) Berounka
Pavel Troller 29.9.2016 3584x Atesty MV

Jednalo se o zátěžovou akci, která přezkušovala především ochotu psů k práci i přes únavu z celodenních aktivit. Součástí soustředění bylo sjíždění Berounky, společná cesta nákladní Tatrou do Kaznějova a následné náročné hledání v místním sutinovém trenažéru.

 

Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Další atest prodloužen!!!

    Novomanželka, maminka, ale hlavně úspěšná psovodka Ms. Katka Závorková (Sojková) potvrdila, že patří mezi pilíře Jihočeské brigády.

    Atesty MV

    Úspěšný rozvoj spolupráce s IZS

    V uplynulých týdnech se členové JČZBK zúčastnili několika akcí, na kterých došlo k dalšímu prohloubení spolupráce s hlavními složkami Integrovaného záchranného ...

    Atesty MV

    Nasazení 2016

    Další akce, které se členové JČZBK mohli účastnit a získat tím alespoň část zkušeností, které mají záchranáři brigád účastnících se atestů MV.

    Výjezdní tréninkyAtesty MV

    Další atestovaný anděl

    Jihočeská brigáda má od dnešního dne, respektive noci, dalšího atestovaného psovoda. Zkušená Bára Andělová se svou borderkou Nikou z Lantíkova alias Viki splnily ...

    Atesty MV