Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Bilance roku

První neděle nového roku 2011 se stala tradičně dějištěm bilanční členské schůze Jihočeské brigády.


Bilance roku
3.1.2011 15829x

Obsáhlá zpráva vedoucího brigády podrobně rozebrala současnou situaci v kolektivu, vyzdvihla a ocenila jednotlivce, kteří se o dosavadní úspěchy nejvíce zasloužili a podívala se i kriticky na příčiny méně úspěšných úseků činnosti. Tradičně byli vyhlášeni psovodi, kteří docílili nejvyšších bodových hodnot a umístění v již řadu let vyhodnocovaných kategoriích. Kromě těchto standardních bodů programu byly ale vzhledem ke končícímu volebnímu období provedeny i volby nového vedení brigády. Podle kandidátky byly zvoleni všichni navržení členové, přestože byly některé funkce pozměněny. Diskuse nebyla příliš rozmanitá, točila se hlavně na propůjčování areálu Spáleniště jiným kolektivům. Nově zvolené vedení ve svých prvních úkolech má zpřesnění a zpřísnění všech interních normativů v brigádě. Ústy nově zvoleného vedoucího slíbili přísné dodržování všech interních pravidel, poděkovali členské základně za důvěru a popřáli mnoho osobních i kynologických úspěchů v nadcházejícím roce 2011.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Tragické deprese

    Ve zcela netypickém průběhu zimy letošního ledna je hladina Orlické nádrže pátracím člunům k dispozici, přestože Lipno hlásí 10 cm ledu.

    Zásahy

    Aprílové soustředění

    Předpověď počasí na dubnové soustředění nebyla moc příznivá, ochlazení a sníh. Šumava ale vždy překvapí a tak nás čekalo příjemné jaro i s trochou slunce a ...

    Soustředění

    Pohár výcvikářů

    Středočeská záchranná brigáda kynologů pod vedením Vlasty Samka se již tradičně opět blýskla bezchybným uspořádáním republikové soutěže.


    Jihočeský pohár

    Jihočeský pohár na základně Spáleniště tentokrát nedoprovázelo tradiční nevlídné počasí.

    Zkoušky