Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Oslava výročí

Květnové soustředění JČZBK patřilo po všech stránkách k těm vůbec nejvydařenějším a určitě ne jenom kvůli oslavám deka-výročí.


Oslava výročí
Jaroslav Sedlák 1.6.2014 2873x

Čtyřicítka i padesátka jsou cifry, které si oslavu rozhodně zaslouží, zvláště když se jedná o členy, kteří svým působením v brigádě přinesli bez rozdílu mnoho pozitvního. Každý kolektiv a jeho bezchybné fungování stojí na obětavosti a přístupu lidí, kteří tvoří jeho základní kádr. Jihočeská brigáda se svým poměrně hodně vysokým počtem členů (73) je si velmi dobře vědoma přínosu jednotlivců, kteří zaručují ustálenou odbornou image kolektivu. Neměla by nikdy chybět slova uznání při vhodných příležitostech. Jednou z nich se stala i čtyřicítka Hedviky Češkové se třemi padesátkami: Martiny Trollerové, Pavla Trollera a Jany Přívozníkové, kteří si oslavu svého výročí každopádně bezezbytku zaslouží. Ve všech případech se jedná o lidi, bez jejichž přítomnosti si lze jakékoli dění na Spáleništi jen velmi těžko představit. Nejsou jim na překážku ani nespočetné kilometry pravidelně polykané jejich auty vzhledem ke vzdálenosti bydlišť. Mnohem důležitější je však jejich fundovanost, obětavost a veskrze pozitivní přístup ve všech momentech života brigády. Jihočeská brigáda si nesmírně váží svých skutečně dobrých členů a již tradiční oslava kulatých výročí je jen pouhým zlomkem tohoto uznání. Nejdůležitější je asi vždycky osobní pocit, který dává vědět, že tito konkrétní jubilanti patří k těm nejoblíbenějším. Takže hodně štěstí v záchranářské kynologii a ještě dlouhá léta ve zdraví a v kolektivu skutečných dobrých přátel...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Venčení psů

    Návod ke správnému venčení pro majitele vícepočetných smeček.

    Videogalerie

    Gratulace Zdeňkovi

    Sobota 23.3.2013 patřila patrně pro jihočeského psovoda Zdeňka Čmejrka k jeho kynologicky nejvýznamnějším dnům.


    První fáze modernizace trenažeru dokončena

    Minulý týden byla úspěšně dokončena první etapa modernizace sutinového trenažeru v režii JčZBK. Děkujeme všem pomocníkům a sponzorům!

    Spáleniště

    Šťastní psi

    Předvánoční soustředění se stalo hýřícími barvami přírody zalité sluncem v souzvuku s pečlivě zvolenou náplní oslavou života a psího štěstí.