Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

První Čech v nejvyšším vedení IRO

V pátek 20.5.2016 se konal v Mnichově mimořádný sjezd IRO, kde se volilo jeho nové vedení. Jako první Čech v nejvyšším vedení IRO se stal Daniel Sedlák, který byl zvolen do funkce výcvikáře.


První Čech v nejvyšším vedení IRO
21.5.2016 3514x

Daniel Sedlák

Daniel Sedlák, vedoucí JČZBK, se v roce 1998 stal národním rozhodčím SZBK ČR, od roku 2000 je mezinárodním rozhodčím IRO a rozhodčím FCI. Je posuzovatel IRO pro atesty v Evropě a v Asii. Od 20.5.2016 je ve vedení IRO ve funkci výcvikáře IRO.

Se svými psy (Cristine T.C., Kiss Krumbox, Lex Krumbox a Cox Ginabox) se jako psovod zúčastnil mistrovství světa ZP (Berlín, Veselí, Frederikshan), mistrovství republiky (2x 1.místo, 2.místo, 3.místo) a dalších republikových závodů a pohárů. Zasahoval a pomáhal při zemětřeseních na několika zahraničních misích (2x Turecko, Taiwan, Indie) a mnoha regionálních zásazích.

Jako uznávaný mezinárodní rozhodčí IRO opakovaně posuzoval nejvyšší soutěže včetně mistovství světa ve všech záchranářských směrech (sutiny, plochy, stopy, voda). Pořádal také zahraniční soustředění ve vodních pracech v Estonsku, v sutinových prácích na Taiwanu a školení rozhodčích v Polsku. 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Svazové soustředění na Spáleništi

    Na jaro letošního roku bylo na základě podnětu sboru rozhodčích a výcvikové komise SZBK plánováno víkendové výcvikové soustředění týkající se metodiky užití ...

    Speciální akce

    Po meči nevymřeme

    18. dubna 2013 ve 23.10 h se z velmi svérázné psovodky "Poletušky" Katky Pitrové stala šťastná maminka.


    Týden Spáleniště

    Týdenní systematický výcvik dělá často s výcvikovou úrovní psů divy. Samozřejmě, že je nesmírně přínosný pouze v případě, že se jedná o zvířata ...


    Adélka je tady

    Ve dnech, kdy národ truchlí pro odchod milovaného prezidenta Václava Havla, přichází i radostná zpráva.