Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Výročka

První sobotu v roce se členové Jihočeské záchranné brigády sešli na bilanci uplynulého roku.


Výročka
Petra Kučerová 9.1.2024 1537x Výroční schůze

      Po přivítání téměř padesáti přítomných členů a nezbytných formalitách došlo už tradičně ke shlédnutí videovizitky, která ukázala, jak byli Jihočeši v roce 2023 aktivní. 

      Poté už se slova ujal vedoucí brigády Pavel Troller, který kromě celkového shrnutí dění udělil i ocenění "Dýka Pepy Brouma" za mimořádný přínos brigádě. Pro rok 2023 ji obdržela Iva Bufková za neutuchající energii při hledání nových a zajímavých prostor pro trénink. Pro sladkou cenu si ale přišli i Jirka a Jakub Novákovi, kteří vždy a ochotně zdolají jakoukoliv práci ve výcvikovém areálu Spáleniště. Vedoucí poděkoval všem, kteří se podílejí na chodu brigády a jsou jí nápomocni. Kvitoval dosažených sportovních výsledků, ale apeloval však i na to, že ač jsou závody velmi důležité, posláním JČZBK jsou praktická nasazení, k čemuž by právě měla prioritně směřovat  aktivita členů. Nemohlo chybět poděkování SDH Přední Výtoň, kteří pomáhají nejen při výcvikových akcích, ale i při jakýchkoliv technickým záležitostech ohledně výcvikového areálu Spáleniště. 

     I úvod zprávy vycvikářky Jany Šmídové ... „S povděkem musím konstatovat, že když se ohlédnu za rokem 2023 z výcvikového hlediska, byl to rok se spoustou dobře odvedené práce. Členové naší brigády měli dostatek příležitostí a záleželo skutečně jen na každém z nás, jak jsme toho využili či nevyužili. Sestavit si výcvikový plán a určit si své vlastní priority je důležitý krok, který nás může posunout dál a bez kterého jinak promarníme čas." ...   podtrhoval, že Jihočeši se skutečně nenudili. Určitě se nenudil ani Milan Bukáček, který získal trofej "Skokan roku", což znamená, že se svojí mladou fenkou Chesapeake Bay Retriever Quessie New Coco udělali největší výcvikový posun. Milanu Bukáčkovi také Jana Šmídová poděkovala za skvělou spolupráci v rámci vodního výcviku, kdy jako šéf ČČK Český Krumlov je brigádě kdykoliv nápomocen. Titul "Pes roku" a i ocenění za nejlepší speciál  získala Bára Andělová se svojí borderkou Nika z Lantíkova za skvělé výsledky v celorepublikových závodech. Výcvikářka vyzdvihla i celou řadu dalších členů, kteří se se svým systematickým přístupem posouvají ve výcviku dál a dál.   

      Hanka Chudá seznámila přítomné s finanční zprávou a zprávu za revizní komisi přednesla Saša Keményová. Všechny zprávy byly jednohlasně přijaty. Po přestávce byli přijati noví členové a čekatelé a poté už se debata točila kolem plánu akcí 2024.

     Po jednomyslném schválení usnesení se každý rozjel domů s tradičním ... ahoj na Spálku....


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Výroční schůze

    V sobotu 6. ledna 2018 se ve Sporthotelu Barborka v Hluboké nad Vltavou uskutečnila výroční členská schůze Jihočeské záchranné brigády kynologů.

    Výroční schůze

    Výroční členská schůze JČZBK

    Dne 7.ledna 2017 se, ve Sporthotelu Barborka v Hluboké nad Vltavou, sešlo celkem 48 členů a čekatelů Jihočeské záchranné brigády kynologů, aby uzavřeli rok 2016 a ...

    Výroční schůze

    Výročka

    V sobotu 7. ledna se v prostorách Hotelu Záviš V Hluboké nad Vltavou uskutečnila výroční členská schůze Jihočeské záchranné brigády kynologů.

    Výroční schůze

    Výroční schůze

    První lednová sobota patří již tradičně výroční členské schůzi Jihočeské záchranné brigády kynologů. Ve sporthotelu Barborka v Hluboké nad Vltavou se tak 5. ...

    Výroční schůze