Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

PF 2011

Všem příznivcům Jihočeské záchranné brigády kynologů chceme za tuto přízeň poděkovat a popřát šťastné sváteční dny a úspěšný rok 2011.


PF 2011
Jaroslav Sedlák 24.12.2010 16222x Vítězové

"Čím více poznávám lidi, tím raději mám svého psa..." pronesl již před lety klasik. V současnosti obzvlášť člověk pociťuje citelný nedostatek slušnosti, vstřícnosti a tolerance mezi lidmi. Nastává-li jakýkoli úspěch, přináší s sebou i závist, zlobu a nenávist, tryskající do sprostoty, napadání, anonymů, intrik či agresivity všeho druhu. Zapomeňme na to, věřme, že závistivci se udusí vlastní žlučí rozlévající se v útrobách, a věnujme se těm, kteří si to zaslouží. Přeji vám kromě vlastní duševní pohody navíc 365 dnů roku 2011 naplněných láskou těch, kteří nikdy nezklamou, vašich psů. A samozřejmě dostatek kamarádů, na které je možno se spolehnout. Ať nám to štěká, přátelé, i v roce 2011 na těch nejsprávnějších místech...


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Katka bez vodítka

    Jedna z nejaktivnějších členek JČZBK se malinko přibrzdila - právě dnes 25.6.2012 v 10.05 h Katka Bezděková porodila krásného chlapečka.

    Vítězové

    Zlato na výběrovém závodu v Mimoni

    V sobotu 17. 9. 2022 proběhl v Mimoni výběrový závod na MČR dle nejvyšší sutinové zkoušky ZZP3. Za Jihočechy startoval vedoucí brigády Pavel Troller se svou nezdolnou ...

    Vítězové

    Hejtman děkuje

    Mezi absolutní priority Jihočeské záchranné brigády kynologů rozhodně patří spolupráce se složkami IZS a s Krajským úřadem Jihočeského kraje.

    Vítězové

    Svaz oslavuje výročí

    Oslava dvacátého výročí založení Svazu záchranných brigád kynologů ČR proběhla v sídle prezidenta svazu v severočeském Žatci v sobotu 20. března 2010.

    Vítězové