Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Listopadové soustředění

Listopadové soustředění proběhlo o víkendu 8. - 10. 11. 2019. Tento víkend byl pro nás speciální díky dvěma návštěvníkům, zástupcům našeho skvělého sponzora firmy Vafo, vyrábějící kvalitní krmiva Brit a Carnilove, Markétě a Týně Sojkové.


Listopadové soustředění
Tereza Čmejrková 11.11.2019 2169x Soustředění

Jsme velmi rádi, že jsme jim mohli přiblížit nejen výcvik záchranářského psa, ale i naši partu, zázemí a vše, co k nám patří. Upřímně doufáme, že u nás nebyly naposledy a budeme mít možnost je seznámit i s dalšími směry záchranářského výcviku.

Do obvyklé výcvikové náplně bylo tentokrát poprvé zařazeno i promo focení, a to v rámci využití pro naše sponzory, ale především abychom si udělali radost po roce plném brigádnických hodin strávených na modernizaci sutinového trenažeru a měli kvalitní památku na naše hafany. Tudíž představa nádherných podzimních fotek na pozadí barevného spadaného listí při ranní mlze zlákala většinu přítomných. O to větší bylo překvapení, když po probuzení člověk z okna uviděl jakési padající bílé svinstvo, které se v hustých chomáčích usazovalo na bílé pokrývce vytvořené všude kolem. Přesto atmosféra lavinového soustředění nadchla spoustu lidí a pozitivní reakce typu "to ale krásně sněží" na sebe nenechaly dlouho čekat. Ač nás počasí trochu zaskočilo, vyrazili jsme v co nejteplejší zimní výbavě na trénink do terénů na plochu i do sutin.
Děkujeme moc fotografce Veronice za trpělivost a ještě jednou děkujeme za krásné fotky Markétě Sojkové.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články