Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nenahraditelní sponzoři

Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.


Nenahraditelní sponzoři
Jaroslav Sedlák 16.4.2010 15840x Vítězové

Celá řada úkolů je plněna v průběhu pracovních dnů, zdaleka ne všechny je možno řešit o víkendech. Stejně tak mnoho z nich není možno uskutečňovat pouze svépomocí, takže na Spáleništi se dosud vystřídala již celá řada firem. Některé z nich se dokonce podaří přesvědčit o tom, aby odvedená činnost byla sponzorská, bez jakéhokoli účtování nákladů. K těm vůbec nejvýznamnějším rozhodně patří firma Dřevo-Vlk-palety, která pro Jihočeskou brigádu odvedla a stále odvádí značné počty odpracovaných hodin i věnovaného materiálu. Právě v týdnu před pravidelným dubnovým soustředěním byla pomocí této firmy nejen vyřešena porucha v dodávce teplé vody, ale i dohotovení, doprava a instalace nových osmi odkládacích kotců v prostoru ubytovacích srubů na Spáleništi. Po příjezdu techniky trvala celá instalace pouhých 40 minut. Nebýt této možnosti, představovala by doprava s umístěním vzhledem k váze a velikosti kotců pořádnou porci neuvěřitelné dřiny. Ve škále vděčnosti jihočeských záchranářů patří uvedené firmě z Buku u Vimperka rozhodně jedno z těch nejpřednějších míst.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Úspěšný Faust

    Všichni členové svazu cvičí své psy v naději, že někdy budou použiti v praxi a že se jim podaří zachránit lidský život. Zdaleka ne každému se však tato vize ...

    Vítězové

    Plesající IZS

    Každoroční pozvánka do reprezentačních prostor hotelu Praha sezvala dohromady zástupce dobrovolných organizací začleněných v Integrovaném záchranném systému.

    Vítězové

    Stříbro na ČP ZTV3

    Neúnavná Brigitta se svým psovodem Pavlem Trollerem obhájila druhé místo na Českém poháru plošných prací dle nejvyšší teréní zkoušky ZTV3 mezi domácími ...

    Vítězové

    Šampionka Gaia

    Velmi aktivní klub staffordshirských bulteriérů každý rok vyhodnocuje úspěšnost a výstavní i pracovní výsledky své početné členské základny.

    Vítězové