Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nadílka štěňátek

Na počátku léta se urodila nevídaná nadílka záchranářských štěňátek v tříbarevné paletě velkých černých kníračů, zlatých boxerů a bílých švýcarských ovčáků.


Nadílka štěňátek
Jaroslav Sedlák 29.6.2010 16016x Vítězové

Třicítka nových štěněcích záchranářů se rekrutuje v černé, bílé a rezavé barvě ve zcela vyrovnaných poměrech. "Černá desítka" velkých kníračů vykoukla na svět v Českých Budějovicích u Venduly Novotné (tel. 606 357 020), smečka rozvážných bílých švýcarských ovčáků ochutnává život ve Dvorci u Čkyně u Jitky Tomanové  (tel. 723 042 676) a třetí rozpustilé komando zlatých boxerů poznává svět u Hanky Sedlákové v Českém Krumlově (tel. 777 210 572). Jistě by bylo skvělé, kdyby alespoň někteří z nich našli své nové domovy u psovodů - záchranářů, právě proto, že jejich genetické předpoklady jsou pracovně velice slibné. Pozadu nezůstávají ale ani geny předurčující jejich exteriér, štěňata již nyní vypadají velmi nadějně. Ale ať již se s nimi v budoucnu bude pracovat nebo ne, nejdůležitější jistě je, aby prožili svůj život v lásce, porozumění a vždy v dosahu laskavé lidské ruky.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Nenahraditelní sponzoři

    Z dlouhého seznamu úkolů nezbytných k provozu výcvikové základny a dobrého chodu brigády zásluhou některých velmi aktivních jednotlivců postupně ubývají položky.

    Vítězové

    Vítězství na ČP ZTV3

    V sobotu 20. 8. 2022 proběhl pod pořadatelskou taktovkou ZBK Praha Český pohár ZTV3. Poprvé byla nedílnou součástí této zkoušky dle nového zkušebního řádu i ...

    Vítězové

    Zlato na výběrovém závodu v Mimoni

    V sobotu 17. 9. 2022 proběhl v Mimoni výběrový závod na MČR dle nejvyšší sutinové zkoušky ZZP3. Za Jihočechy startoval vedoucí brigády Pavel Troller se svou nezdolnou ...

    Vítězové

    Svaz oslavuje výročí

    Oslava dvacátého výročí založení Svazu záchranných brigád kynologů ČR proběhla v sídle prezidenta svazu v severočeském Žatci v sobotu 20. března 2010.

    Vítězové