Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Smutné loučení

Není snadné říci poslední sbohem někomu, kdo s vámi strávil dlouhou část vašeho života.


Smutné loučení
Kateřina Bezděková 30.12.2016 3929x In memoriam

Svátky klidu a pohody byly letos smutné pro Báru Andělovou, neboť do psího nebe odešla její flanderská bouvierka Agnes od Větrné elektrárny. Společně prožily jedenáct let bohatého života věnovaného zejména záchranářskému výcviku. Annie se účastnila řady vrcholových soutěží Svazu záchranných brigád kynologů. Na MČR záchranných psů obsadila roku 2013 8. a v roce 2014 6. místo, kde získala i ocenění za nejlepší speciál. Díky preciznosti své psovodky a kvalitám psího nosu úspěšně složila nejvyšší zkouškou záchranného stopování ZZS3. Exteriérové i povahové kvality předala svým potomkům, z nichž Arda a Ártů z Andělského dvorku jsou součástí Jihočeské záchranné brigády kynologů.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Odešel mistr světa

    Ve věku nedožitých deseti let věku odešel 18.5.2010 do psího nebe Mistr světa RHW 2007 Ch. Rex z Vlčích luk.

    In memoriam

    Odchod černé princezny

    Ebony Princess Bohemian Ariston byla nejen podle jména jemná psí princezna, která se svou paničkou tvořila nerozlučnou dvojici.

    In memoriam

    Smutné loučení

    Těsně před Velikonocemi, ve středu 8. 4. 2020, otřásla celou jihočeskou základnou smutná zpráva o odchodu jednoho z pilířů, jednoho z našich nejbližších, naší ...

    In memoriam

    Smutná zpráva

    Ve středu 8. 11. 2017 nás všechny zasáhla zpráva o smrti dlouholetého člena jihočeské záchranné brigády, kamarádského, věčně usměvavého "horala" Vlastíka Maxy.

    In memoriam