Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zkoušky záchranářské způsobilosti

V neděli 21.10.2018 složila Nika z Lantíkova a Ben Hasan Karlovarské prameny svou první záchranářskou zkoušku ZZZ a započali tak snad slibnou kariéru v jihočeské záchranářské rodině.


Zkoušky záchranářské způsobilosti
Jana Šmídová 26.10.2018 2559x Zkoušky

Podzim letošního roku byl na jihočeské základně Spáleniště ve znamení vrcholový závodů, proto také došlo k rozhodnutí, že plánované zkoušky ZZZ proběhnou v Netolicích. ZKO Netolice poskytla skvěle připravené zázemí a o ochotné pomocníky také nebyla nouze. 

Pestrá směsice různě velikých plemen: leonberger, border kolie a groenendael v neděli ráno nastoupili, aby ukázali svou připravenost na to stát se záchranářem. Stopa se asi nejvíce vyvedla borderce Viky, na poslušnosti potom překvapivě nejvíce zazářil leonberger Hasan. Bohužel u fenky belgického ovčáka nevyšla stopa, nicméně všechny ostatní cviky předvedla na výborně. Takže není nic ztraceno a na jaře příštího roku už tato dvojice Eva a Axa určitě bude úspěšná.

Nádherný podzimní den tak strávili členové jihočeské brigády ve velmi pohodové a přátelské atmosféře. Děkujeme všem pomocníkům za jejich obětavost a gratulujeme všem úspěšným :-)

 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Intercup v sutinách

    Letošní netypické rozdělení Intercupu Humanity mělo své první dějství v sobotu 7.5.2011 na Spáleništi. Kategorie RH-TB zde probíhala za účasti devíti psovodů, ...

    Zkoušky

    Pohárové zkušenosti

    Do 31. mistrovství ČR záchranných psů je podle výsledků 2010 nominováno devět psovodů jako první polovina startovního pole.

    Zkoušky

    Pozitivní účtování

    Celý uplynulý týden a víkend se u jihočechů nesl ve znamení zkoušek a tudíž zúčtování tréninkové píle ...

    Zkoušky

    ČP v terénu 2011

    Pověstné jihočeské terény v okolí výcvikové základny Spáleniště se 9.7.2011 staly dějištěm Českého poháru v terénním vyhledávání.

    Zkoušky