Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

První Čech v nejvyšším vedení IRO

V pátek 20.5.2016 se konal v Mnichově mimořádný sjezd IRO, kde se volilo jeho nové vedení. Jako první Čech v nejvyšším vedení IRO se stal Daniel Sedlák, který byl zvolen do funkce výcvikáře.


První Čech v nejvyšším vedení IRO
21.5.2016 3510x

Daniel Sedlák

Daniel Sedlák, vedoucí JČZBK, se v roce 1998 stal národním rozhodčím SZBK ČR, od roku 2000 je mezinárodním rozhodčím IRO a rozhodčím FCI. Je posuzovatel IRO pro atesty v Evropě a v Asii. Od 20.5.2016 je ve vedení IRO ve funkci výcvikáře IRO.

Se svými psy (Cristine T.C., Kiss Krumbox, Lex Krumbox a Cox Ginabox) se jako psovod zúčastnil mistrovství světa ZP (Berlín, Veselí, Frederikshan), mistrovství republiky (2x 1.místo, 2.místo, 3.místo) a dalších republikových závodů a pohárů. Zasahoval a pomáhal při zemětřeseních na několika zahraničních misích (2x Turecko, Taiwan, Indie) a mnoha regionálních zásazích.

Jako uznávaný mezinárodní rozhodčí IRO opakovaně posuzoval nejvyšší soutěže včetně mistovství světa ve všech záchranářských směrech (sutiny, plochy, stopy, voda). Pořádal také zahraniční soustředění ve vodních pracech v Estonsku, v sutinových prácích na Taiwanu a školení rozhodčích v Polsku. 


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Krajské kolo Ceny Ď

    21. 5. 2012 proběhlo, v Hotelu Bílá růže v Písku, krajské kolo Ceny Ď pro Jihočeský kraj. Cena Ď neboli dík (děkování) je projektem, který se jako jediný snaží ...


    Školy v přírodě

    Práce s dětmi je nejen sympatická jejich bezprostředními reakcemi a spontánním projevem, ale i velmi záslužná.


    Ničivé tornádo

    Ve čtvrtek 24.6.2021 postihlo jižní Moravu nebývale silné tornádo, které po sobě zanechalo nepředstavitelnou spoušť, škody na majetku, ale bohužel také škody na ...

    Zásahy

    Výročka

    První sobotu v roce se členové Jihočeské záchranné brigády sešli na bilanci uplynulého roku.

    Výroční schůze