Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Krajské kolo Ceny Ď

21. 5. 2012 proběhlo, v Hotelu Bílá růže v Písku, krajské kolo Ceny Ď pro Jihočeský kraj. Cena Ď neboli dík (děkování) je projektem, který se jako jediný snaží komplexněji v rámci celé české republiky mapovat a oceňovat aktivity mecenášů, sponzorů a dobrodinců za podporu kultury, charity a dobrovolnických programů v ČR.


Krajské kolo Ceny Ď
Kateřina Bezděková 23.5.2012 5488x

Rozsahem svých nominačních kategorií toto ocenění ukazuje, že je nadmíru možností k podporování kulturních, charitativních a dalších projektů. To vše s důrazem na to, že taková bohulibá činnost by měla být v civilizovaném světě naprosto normální.

Kolegium v Jihočeském kraji rozhodlo, že cenu Ď za rok 2012 obdrží pan Jaroslav Sedlák.

Jaroslav Sedlák tak postupuje do celostátního finále v Národním divadle (21. 6. 2012) v kategorii "Král krajů - GRAND PRIX Ď 2012", kde celostátní Kolegium ze čtrnácti vítězů krajských kol vybere jednoho jediného vítěze této hlavní kategorie.

Ostatní nominace soustředěné v tomto kraji automaticky postupují také do celostátního kola, kde budou rozdělené do příslušných kategorií, které bude posuzovat celostátní Kolegium. Celkem bude v rámci různých kategorií takto uděleno v Národním divadle 15ks cen Ď.

Za Jihočeskou záchrannou brigádu kynologů byl letos opět nominován pan Ing. Vladislav Vlk, který cenu Ď získal v celostátním kole již v roce 2011.

Více informací na www.cena-d.cz


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Ocenění Jihočeši

    Při oceňování zasloužilých členů brigád za uplynulých dvacet let měli vzhledem k početné členské základně pochopitelně největší zastoupení Jihočeši.

    Vítězové

    Dva tituly mistra sportu

    Počátek roku 2017 se nesl ve znamení nejvyšších ocenění. Na návrh výcvikář SZBK ČR Ms. Viléma Babičky udělilo prezidium SZBK ČR dvěma jihočeským psovodkám, ...

    Ocenění

    Společenský význam

    Každá brigáda je samostatným právním subjektem a zejména nyní, při začátku platnosti nového OZ, se částečně láme chleba při zařazování do společenské ...


    Oslavy 30. výročí Sdružení sportovních svazů ČR

    Na slavnostním zasedání ke třiceti letům existence Sdružení sportovních svazů (tedy nástupnické organizace bývalého Svazarmu) byla oceněna celá řada významných ...

    Nezařazeno