Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

V jedné smečce

Ještě před Vánoci vyjde nová kniha hlavního výcvikáře svazu Jaroslava Sedláka pod názvem V jedné smečce.


V jedné smečce
3.12.2013 3999x

Kniha V jedné smečce má hlavně pomoci začinajícím kynologům - záchranářům při orientaci v začátcích výcviku záchranných psů a při vstupu do komplexní záchranářské problematiky. Jejím hlavním cílem je především snaha zabránit klíčovým metodickým chybám běžných začátečníků. Přináší rovněž řadu postřehů, názorů a pocitů zkušeného kynologa z výcviku různých plemen, praktických zásahů nebo soutěžních akcí. Navazuje na předcházející knihu Brácha pes, která měla u čtenářů velmi silnou pozitivní odezvu, především pro řadu emotivních prožitků při zahraničních misích. V jedné smečce bylo toto vysoce atraktivní prostředí vystřídáno prostředím tuzemským, které je ale všem více než důvěrně známé a ve výsledku neméně zajímavé. Jihočeská záchranná brigáda kynologů vydává knihu Ms. Jaroslava Sedláka V jedné smečce vlastním nákladem jako metodickou pomůcku pro kynology se zájmem o záchranářský výcvik, především pro členy Svazu záchranných brigád kynologů, ale rozhodně ne jenom pro ně.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články

    Pohár města Hluboká nad Vltavou 2016

    Dne 28. září, v den české státnosti, se na cvičišti ZKO Hluboká uskutečnil již tradiční závod o Pohár města Hluboká nad Vltavou 2016. Letošní XXV. ročník této ...

    Závody a soutěže

    Víkend mistryň

    Inverzní počasí proměnilo opět Spáleniště po mírně mrazivých nocích v pohádkovou kulisu zalitou sluncem z bezmračného blankytu.


    Sportovní maraton

    V prvních dvou dnech měsíce března se Sportovní hala v Českých Budějovicích stala dějištěm zcela unikátní záležitosti: 1. volejbalového maratonu.


    Smutný odchod na vrcholu

    Zoltan Warrior Soul, výjimečný, impozantní pes, bojovník, který odešel příliš brzy a nestačil tak naplnit svou výcvikovou kariéru, kterou měl slibně nalinkovanou ...

    In memoriam